“Одружитись вдруге було помилкою”: Марічка Бурмака розповіла про своїх чоловіків, стосунки з донькою та братом

На віку, як на довгій ниві: не пройдеш, ноги не вколовши. Так кажуть у народі. Це саме підтверджує своєю щирою розповіддю про особисте життя Марічка Бурмака.

Хоча ім’я Марії Бурмаки відомо кожному дорослому українцю, як ім’я легенди української естради за часів незалежності, зараз Народна артистка України співачка Марія Бурмака не такий вже частий гість на українських телеканалах. Що ж, в кожного часу — свої герої. Але нещодавно Марія Бурмака все ж таки дала велике інтерв’ю на YouTube каналі Аліни Доротюк і дуже щиро розповіла, серед іншого, про те, як склалася її не тільки творча, а й жіноча доля.

Життя прожити — не поле перейти

Народна артистка України Марія Бурмака
Народна артистка України Марія Бурмака

Так Марія на питання журналістки про найбільші помилки у житті відповіла, що вона багато років назад вийшла заміж вдруге за свого першого чоловіка, бо дуже кохала його. І саме цей вчинок вона вважає найбільш помилковим.

Її чоловік був складною людиною з суворим характером, але з алкогольною залежністю він так і не зумів впоратися. “Боровся зі своїми демонами, але вони його перемогли”,- каже жінка. Ця ситуація відобразилась, м’яко кажучи, на долі всієї родини. Цієї людини вже немає, він трагічно загинув при пожежі у власному будинку, але заради його пам’яті, за ради спільної з ним доньки Ярини, яка дуже любила і любить батька, Марія викреслила з пам’яті все погане. Вона згадує про нього, як про людину, яка дуже багато кому допомогла, на приклад Івану Малковичу, Богдану Бенюку та іншим.

Зараз співачка і не замислюється над ще одним одруженням, хоча в неї є чоловік, з яким вона має стосунки. Марія, як людина незалежна з усякого погляду, у тому числі й фінансово, не бачить сенсу в черговий раз з кимось побратися.

Про свою доньку співачка розповідає як про сучасну з різнобічними інтересами та здібностями людину. За освітою вона журналіст, грає на гітарі, захоплюється мистецтвом візажу і ще багато чим. Марічка каже, що вони різні й різні стосунки бувають, але донька — її друг і це головне.

Не оминули в інтерв’ю й теми стосунків Марії Бурмаки з її двоюрідним братом Юрієм Павленком експолітиком, який був Міністром у справах сім’ї, молоді та спорту, а за часів Януковича обіймав посаду дитячого омбудсмена. Бурмака відповіла, що свого часу вона не підтримувала діяльність брата в “ОПЗЖ”, але зараз Юрій, який має троє дітей, пішов добровольцем захищати країну. Тому він заслуговує на повагу і в них прекрасні відносини.

“Що ж, це життя”,- підводить ітог цієї теми Марія.

Популярне

Схожі статті

Коли я печу італійське печиво з яблуками та горіхами, то діти чергують на кухні: розлітається ще гарячим

Італійська кухня відома своїми неперевершеними десертами, що підкорюють серця гурманів по всьому світу. Одним із таких кулінарних шедеврів є м'яке печиво з яблуками та волоськими горіхами.

Осадча, Кароль, Падалко похизувались у вишиванках: хтось у нових найдорожчих, а комусь й торішня серцю мила

Щороку вишиванка стає дедалі популярнішим елементом гардероба українців, особливо під час святкувань Дня вишиванки. Цього року українські зірки, як завжди, вразили своїм вбранням.

Більше ніяких покупних хачапурі й пиріжків: неймовірні картопляні трубочки без дріжджів, але з секретиком

Якщо ви любите домашню випічку і хочете спробувати щось нове, цей рецепт для вас — картопляні трубочки з бездріжджового тіста. Замість дріжджів ми використовуємо інший продукт, про який й розкажемо.