Надя Дорофєєва розповіла, чому Кацурін з’явився на їхньому весіллі у кепці і кедах: “Костюм – зовсім не його”

Нещодавно Надя Дорофєєва зізналася, що зіграла зі своїм бойфрендом Мішою Кацуріним весілля і показала фото з церемонії. Публіка була вражена зовнішнім виглядом нареченого.

Чутки про те, що співачка Надя Дорофєєва вийшла заміж за свого бойфренда Мішу Кацуріна з’явилися ще місяць назад. Так, поговорювали, що закохані влаштували таємне весілля на 60 персон, серед яких були тільки найближчі родичі та друзі. Весілля було настільки таємним, що у гостей при вході навіть забирали телефони, аби вони нічого не могли сфотографувати.

Певний час зіркова пара не коментувала ці чутки та 14 липня співачка вирішила розкрити правду і підтвердила факт про заміжжя. Також Дорофєєва опублікувала у своєму Інстаграм-блозі фото з весільної церемонії. Публіка була вражена цим зізнанням та найбільше фоловери почали обговорювати весільні вбрання наречених.

Надя Дорофєєва розповіла, чому Кацурін з'явився на їхньому весіллі у кепці і кедах
Надя Дорофєєва розповіла, чому Кацурін з’явився на їхньому весіллі у кепці і кедах

Так, наречена Надя Дорофєєва була одягнена в силуетну сукню екологічного бренду G Botanical. Також співачка обрала дуже незвичайну довгу фату, яка складається з різної тканини і фактури.

А ось наречений Міша Кацурін дуже здивував публіку. Навіть на власне весілля чоловік прийшов у кепці і кедах.

Надя Дорофєєва дала інтерв’ю виданню Vogue, де розповіла, чому її наречений був саме у такому вигляді. Так, співачка зізналася, що з самого початку планувалося, що Кацурін буде у класичному костюмі. Ба більше, цей костюм йому навіть пошили. Та примірявши це вбрання, нареченій зрозумів, що відчуває себе не комфортно і це не його образ.

Це було зовсім не його. А хотілося, щоб Міша виглядав як Міша.

, – розповіла Дорофєєва.

Надя Дорофєєва розповіла, чому Кацурін з'явився на їхньому весіллі у кепці і кедах
Надя Дорофєєва розповіла, чому Кацурін з’явився на їхньому весіллі у кепці і кедах

Так, за 2 дні до весілля нареченому підібрали новий образ. Кацурін з’явився на власному весіллі так, як він звик одягатися: у кепці і кедах. Також чоловік одягнув чорний костюм вільного крою і білу сорочку.

Та публіка не дуже оцінила наряд нареченого. У Мережі почали кепкувати з Кацуріна.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “У мене дід у такому прикиді траву косить”;
  • “Чому він в образі і костюмі пияка. Це жарт?”;
  • “Він кепку хоч іноді знімає?”.

Нагадаємо, для ресторатора Міші Кацуріна це вже третє весілля. Чоловік кожну попередню дружину кидав заради нової жінки.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.