У річницю з дня смерті Руслани Писанки Влад Яма пригадав, якою вона була: “Ніхто з колег не здогадувався”

Рік тому пішла у засвіти телеведуча й актриса Руслана Писанка. У цей день колеги й шанувальники згадують неперевершено талановиту зірку. У хореографа Влада Ями теж є частинка життя, пов'язана з цією видатною жінкою.

Рік тому пішла у засвіти телеведуча й актриса Руслана Писанка. У цей день колеги й шанувальники згадують неперевершено талановиту зірку. У хореографа Влада Ями теж є частинка життя, пов’язана з цією видатною жінкою.

Влад Яма плідно співпрацював із Русланою Писанкою

Свого часу Влад разом із Русланою Писанкою вели денне шоу на каналі “1+1”. Але ще у 2006 році вони познайомилися на кастингу першого сезону “Танців із зірками”. У семи зірок із восьми вже були обрані партнери. А для Писанки ще тривав кастинг. Ямі запропонували стати в пару з харизматичною Русею. Вони станцювали вальс.

Влад Яма збирався танцювати з Русланою Писанкою, але довелося стати до пари з Наталею Могилевською

Знаменитість уже тоді запала в душу танцівнику. Але співпраця не склалася, і Влад у підсумку вийшов на паркет із Наталею Могилевською. Тож із партнерів вони перетворилися на суперників. Тоді Руслана пояснила відмову від співпраці з Владом – продюсерам танцівник видався надто крихким й обрали більш потужного Миколу.

За 15 років доля знову звела їх на кастингу. Тепер уже для програми “Твій день”. Влад був захоплений надзвичайною енергетикою цієї жінки. Вона завжди була феєричною, яскравою, перебуваючи у доброму гуморі. Перед кожним ефіром вона підбадьорювала колег: “Ребята, больше се…са! Начинаем!” Це смішило й розслабляло ведучих одночасно, повертаючи впевненість у власні сили.

Писанка ніколи не скаржилася на нездужання. Кілька разів говорила, що болить голова на погоду. Вона часто їздила за кордон, але нікому з колег не спадало на думку, що знаменитість має серйозні проблеми зі здоров’ям.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.