“Це не про милосердя”: Кондратюк не пробачив Козловського, поблажливий до Винника та жалкує за Дзідзьо

Те, як людина ставиться до своїх колег, характеризує, в першу чергу, саму людину. Тому, перш ніж скласти свою думку про когось, варто послухати, що він думає про інших.

У нещодавньому інтерв’ю на каналі Слави Дьоміна відомий український продюсер Ігор Кондратюк відповідав на питання про декого зі своїх колег, про ставлення до їхніх вчинків або до зміни їхньої діяльності.

Дз
Дзідзьо, О. Винник, В. Козловський

Дзідзьо та Винник

На запитання журналіста стосовно Дзідзьо Ігор Кондратюк відповів, що по суті Дзідзьо вже не стало, відбулася свідома трансформація артиста. Зараз співає Михайло Хома. Співає добре, показує гарний вокал, але того бородатого бешкетника дуже не вистачає на сучасній сцені для того, щоб морально втомлені люди могли розслабитися. “Зараз ту нішу, яку займав Дзідзьо, ніхто не займає”,- говорить продюсер і додає, що ще довго не буде нікого, хто б зміг її зайняти. Але, вважає Кондратюк, це вибір Михайла Хоми і переконувати його у зворотньому не правильно.

Стосовно Олега Винника та критики на його адресу за втечу за кордон Ігор Кондратюк відповів, що ця людина опинилася за кордоном ще до початку повномасштабного вторгнення, тому засуджувати, вважає він, співака не варто. Кондратюк навіть провів паралель з собою та навів такий приклад: коли все тільки починалось і сам Ігор вивозив родину на Західну Україну, його авто зупинив патруль, який спитав, впізнавши Кондратюка, чим той планує займатися. Коли ж Кондратюк відповів, що якщо прийдеться, то теж стане на захист, військовий йому відповів, що для захисту є військові, а артисти повинні робити свою справу, щоб українці більше не слухали російських пісень.

Козловський

Журналіст, звісно ж, поставив питання про Віталія Козловського, про те, чи не прийшов час забути чвари. Тим більше, що Віталій зараз пішов служити в армію і не відомо, як складеться його життя. На це титан шоу-бізнесу відповів, що це його життя і що продюсер пробачить свого колишнього підопічного тоді, коли життя закінчиться. “А як же милосердя?”,- запитав журналіст. “Це не про милосердя”,- відповів Кондратюк. У будь якому випадку, вважає Ігор Васильович, те, що призначено судом у правовій державі повинно бути виконано, а не так, як вчинив Віталій.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.