Тоня Матвієнко зізналася, що вже 6 років з Мірзояном чекає на власну квартиру: так і живуть під маминим крилом

Тема придбання окремого житла стає нагальною перед більшістю молодих пар після одруження. Навіть коли є фінансова змога придбати окрему квартиру, через недобросовісного забудовника мрія про житло роками залишається мрією. А чи стикаються з такою ж проблемою зіркові пари?

На жаль зірковість Арсена Мірзояна та Тоні Матвієнко не захистила подружжя від потрапляння у халепу з житлом.

Про це нещодавно на каналі Слава + розповіла співачка Тоня Матвієнко.

Виявляється, що Тоня зі своїм чоловіком Арсеном Мірзояном вже шість років чекають, коли здадуть в експлуатацію квартиру, яку вони оплатили.

“Ви платники недобудови?”, – здивувався журналіст. Співачка підтвердила, що це дійсно так, тому вона зі своїм чоловіком та доньками досі живе під одним дахом з мамою Ніною Матвієнко, хоча й хочеться мати своє помешкання.

Хочеться мати своє житло

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян

При цьому Тоня уточнила, що хочеться мати саме своє житло, а не орендоване, бо витрачати зайві гроші зараз ніяк не доречно, тому що й без оренди треба платити прибиральниці, няні й таке інше. Та й мамі бути біля них, також з фінансової точки зору, правильніше.

Журналіст поцікавився у пані Ніни, як побут впливає на взаємовідносини у великій родині, що мешкає разом. На це Ніна відповіла, що, як і у всіх буває по-різному: її часто дратує неохайність декого, розкидані речі. Але, вважає пані Ніна, що треба бути поблажливими один до одного та з розумінням ставитися до того, що твої близькі дуже втомлюються як від творчості, так і від волонтерської діяльності.

Майже таке саме питання поставив інтерв’юер й Арсену Мірзояну.

Для Арсена, як виявилось, складно те, що їх з дружиною теща сприймає досі, як дітей. Хоча вони давно вже самі батьки не по одному разу.

Окрім того, Арсену, який дуже любить кулінарити, важко ділити кухню з тещею, для якої це приміщення, де їжу приймають.

Та, врешті решт, і пані Ніна, і Арсен вважають, що ці побутові дрібниці не мають серйозного впливу на стосунки та співіснування близьких людей під одним дахом.

Популярне

Схожі статті

Картопля й трошки фаршу: неймовірні трикутнички у сковорідці печу по 3 рази на тиждень, а просять частіше

Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати щось зовсім особливе — простий, але надзвичайно смачний рецепт, який вразить вас своєю простотою та неповторним смаком.

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.