Дружина Миколи Тищенка вичерпно відповіла, чому він на Закарпатті, а не на Сході: “Особливо кумедно чути…”

Коли Микола Тищенко працював телеведучим, був знаменитістю й купався в променях любові шанувальників. Але ситуація різко змінилася, відколи чоловік вирішив змінити професію й подався під купол Верховної Ради. Тут уже тільки лінивий не висміяв недолугих слів нардепа.

Коли Микола Тищенко працював телеведучим, був знаменитістю й купався в променях любові шанувальників. Але ситуація різко змінилася, відколи чоловік вирішив змінити професію й подався під купол Верховної Ради. Тут уже тільки лінивий не висміяв недолугих слів нардепа.

Алла Барановська відповіла хейтерам чоловіка

Час минає, а хвиля хейту на адресу колишнього ревізора й ресторатора не вщухає. Тепер соцмережі рясніють звинуваченнями на адресу Миколи, що він не йде на фронт. Подібні негативні коменти настільки допекли молодій дружині Аллі Барановській, що вона вирішила висловитися з цього приводу.

Молодичку обурило, що найбільше хейту розповсюджується з боку тих, хто з перших днів повномасштабного вторгнення виїхав з України за кордон. Такі люди, на думку Алли, не мають права судити її благовірного, адже він залишився у країні.

За словами Барановської, Микола займається виконанням важливих державних завдань. До того ж нагадала всім недоброзичливцям 21 статтю Закону про мобілізацію, згідно з якою народні депутати мають під час війни працювати над законодавством, а не брати зброю до рук. Про народних обранців у тій статті взагалі не йдеться, але то байдуже.

Змовчала дружина відомого українця й про те, що з перших днів війни Тищенко покинув Київ і перебував на Закарпатті. Окрім цього, Микола порушив заборону чиновникам виїжджати за кордон і відвідав Таїланд. Просто з басейну законотворець сповістив, що здійснив робочу поїздку в складі української делегації.

Далеко не всі в Раді оцінили ступінь працеголізму колеги. Тож щойно новина про поїздку в теплі краї вигулькнула, Тищенка тут же виключили з фракції. Тож депутату довелося вбратися у зелений строй і взятися захищати ліси й лісників у безкраїх Карпатських лісах.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.