“Наші діти однозначно сильніші за нас”: Ната Жижченко з гурту ONUKA розповіла, як вдруге стала мамою

Жінки, які пізнали радість материнства знають, як не просто виносити дитя в принципі, навіть у сприятливих обставинах. Що вже казати, коли вагітність проходить у такі темні часи, як зараз.

Ната Жижченко, фронтвумен гурту ONUKA, після одруження зі своїм чоловіком Євгеном Філатовим попереджала, що вони не хочуть мати дітей в загалі.

Але, як кажуть: “Не все так сталося, як гадалося”. У квітні 2020 року долі було завгодно, щоб у пари народився син Сашко, а 1 липня цього року мама з татом подарували Сашкові сестричку Ліну.

Нещодавно Ната розповіла, як у таких складних та тривожних обставинах, їй вдавалося зберігати спокій та рівновагу виношуючи свою другу дитину.

В інтерв’ю Співачка зізнається, що цей період був для неї в край складним та відповідальним, хоча за всіма подіями, що відбувалися за час її вагітності, остання інколи навіть відходила на другий план. “Якщо з першою дитиною вагітність була на першому плані, а все решта — потьмарилося, то зараз навпаки, такий контекст подій, що вагітність йшла у фоні”, – розповідає жінка. Волонтерство, новий альбом та думки про те, що нас намагаються знівечити, а “ми все одно продовжуємо жити й продовжуємо давати життя” давали сили Наті витримувати цей виклик долі.

“З весною, з розквітом життя, з думками про перемогу і закінчення війни” пройшов цей нелегкий період, розповідає співачка.

Зворушлива світлина зі сторінки Instagram, на якій Ната тримає за ручку крихітну щойно народжену донечку, облетіла інтернет. Але цій дитині, як й багатьом іншим новонародженим українським дітям, з перших хвилин свого життя довелося відчути особливі страхи батьків за них.

Не можна забути, не стерти з пам’яті те, що свою першу ніч у житті новонароджена Ліна провела в укритті.

“Наші діти сильні. Однозначно сильніші за нас”,- вважає Жижченко

Популярне

Схожі статті

Слава Дьомін зізнався Златі Огнєвіч у почуттях, а зірка вже вагітна від іншого: такого нареченого прогледіла

У світі шоу-бізнесу неабияк часто відбуваються історії кохання, які схожі на сценарії кінофільмів. Однак, іноді навіть найбільш яскраві зірки не захищені від реальних емоцій і складних відносин.

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.

Сирна запіканка за кілька хвилин: найкращий сніданок дітям й дорослим. Не втомлююсь готувати своїм їдокам

Бажаємо, щоб кожен ваш ранок був добрим і тому сьогодні ми хочемо поділитися з вами рецептом, який стане справжньою порадою в цьому для всієї вашої родини.