“В мене 4 прізвища”: Тоня Матвієнко розповіла про свої стосунки з чоловіками та виховання дочок

Люди, як правило, повторюють той стиль виховання своїх дітей, в якому виховували їх самих. Цікаво дослідити такі паралелі на прикладі зіркових родин.

У нещодавньому інтерв’ю популярна українська співачка Тоня Матвієнко розповіла багато цікавого, у тому числі й про своє жіноче щастя.

“В мене чотири прізвища”,- каже Тоня: Гончар (прізвище її батька) змінила на прізвище свого першого чоловіка, яке вона відмовилась назвати, прізвище Матвієнко (змушена була взяти спочатку як сценічний псевдонім прізвище матері Ніни Матвієнко), а коли народилася молодша донька у незареєстрованому шлюбі з Мірзояном (Тоня по паспорту ще була на прізвище першого чоловіка) вона знову змушена була змінити прізвище заради дитини.

Не дивлячись на те, що Тоня виховувалась у досить таки патріархальній родині, вона дуже рано завагітніла та вийшла заміж в перше. Це була її перша любов і якийсь період Тоні була дуже щаслива. Але з тим чоловіком доля не склалася. Образа на нього, про яку жінка відмовилась розповідати, залишилась на все життя. Навіть заради доньки колишнє подружжя не спілкується. Щобільше, за її словами, і він, і його теперішня дружина дуже нервують, коли співачці доводиться хоча б інколи про нього публічно згадувати. І хоча сама Але Тоня хотіла б, щоб у неї залишились гарні стосунки з батьком її старшої доньки, вона впевнена, що це не можливо. Але донька підтримує стосунки з батьком і матір цьому не заважає.

Тоня Матвієнко розповіла, який тиск від суспільства зазнала через ранні пологи і материнство в 16 років
Тоня Матвієнко зі своєю старшою донькою

Зрозуміло, що свою першу доньку Уляну вона інакше, ніж заведено у її батьківській сім’ї, виховувати не могла. Але, разом з тим у неї вистачало мудрості знаходити й свої підходи до дитини. Так, зважаючи на свій ранній досвід інтимних відносин, вона почала говорити з донькою на ці теми, коли та була ще зовсім мала, але вже почала цікавитися ними.

До меншої доньки підхід вже інший. За словами Антоніни маленька Ніна обожнює свого батька Арсена, але у Тоні це не викликає ревнощів. Навпаки вона щаслива від таких стосунків.

Тоня Матвієнко розповіла про фінансові проблеми, через які виїхала за кордон
Тоня Матвієнко з мамою, чоловіком та молодшою донькою

Себе Тоня вважає строгою, відповідальною та люблячою матір’ю, в якої є три табу: не можна бити дитину та показувати свою злість; якою б не була втомленою, не можна нехтувати материнським обов’язком; не можна дивитися російські канали.

Стосовно своїх відносин з другим чоловіком Арсеном Мірзояном Тоня зізналася, що за цей рік після тривалої розлуки вони з чоловіком наче переживають знов медовий місяць: він часто готує їй їжу, вона балує його креативними подарунками. А те, що вони разом виїжджають на передову та дають концерти та волонтерять, їх зближує ще більше.

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.