Неля Шовкопляс зізналася, що вона не завжди справляється з емоціями: зірка “плюсів” розповіла особисту драму

В наш вік тотального інтернету, коли інформація різного роду потоком ллється щосекунди, наш мозок змушений обробляти величезну кількість відомостей. Щоб залишитись при здоровому глузді потрібно навчитися відфільтровувати потрібне та відмітати негатив. Про те, як це робить дехто з публічних людей у сьогняшньому матеріалі.

Цікавим досвідом впоратися зі своїми емоціями поділилася телеведуча “Сніданку 1+1” Неля Шовкопляс в інтерв’ю, яке вона нещодавно дала Аліні Доротюк.

Телеведуча Неля Шовкопляс
Телеведуча Неля Шовкопляс

 Як боротися з хейтом

Коли Шовкопляс, досі нікому не відома, без журналістської освіти та досвіду, раптом опинилася у якості телеведучої такого елітного проєкту як ранкове шоу, на неї потоком хлинули негативні хейтерські атаки. Про неї писали, за словами Нелі, що вона товста, “не така”, “вона сестра Фреймут, але на 20 кілограмів більша”, “мабуть, с кимось переспала”, що вона чиясь протеже і таке інше.

Впоратися з таким негативом Шовкопляс допомогла віра у себе та систематична робота з різними психотерапевтами, яких Неля дуже ретельно й вибагливо обирає й досі.

Взагалі, вперше усвідомлення того, що душу потрібно періодично лікувати, як і любу тілесну хворобу, до неї прийшло тоді, коли з життя стали уходити її близькі, яких вона любила: дідусь, а за ним батько.

Пізніше вона вже не переставала спілкуватися з психологами, які допомагали їй зрозуміти себе, розкритися та стати просто собою, зрозуміти, що бути вихованою “хорошею дівчинкою” і пригнічувати свої негативні емоції в середині, зовсім не йде на користь особистості.

“Це так круто, коли ти обираєш себе! Тобі більше не треба грати і ні для кого нічого доводити”,- говорить Неля.

З приводу того, що Неля захоплюється спілкуванням з психотерапевтами кепкував навіть її власний чоловік, але жінка впевнена, що вона дуже правильно робить, бо, вона дійшла зрозуміння, що “ти сама собі найближча людина”.

Від тоді телеведуча усвідомила, що немає ідеальних людей й перестала звертати увагу на хейт. Однак, вона і досі звертається до психосоматологів й займається медитацією та вірить у те, що всесвіт виконує її бажання.

Журналістка, яка брала інтерв’ю, не одноразово упродовж всього часу відмічала, що від Нелі іде дуже позитивна енергія. На це Шовкопляс відповіла, що вона сама відчуває, що навіть через екран може передавати таку енергію глядачам, які пишуть їй слова вдячності за те, що прокидаючись бачать її усмішку і позитив.

Популярне

Схожі статті

Десь таке вже бачили: Андрій Бєдняков знімає шоу, яке ідентичне проєкту Кацуріна. Дорофєєву теж забере?

Все більше набуває популярності гастро-шоу Міші Кацуріна та Антона Птушкіна. Проте не тільки вони хочуть розвиватися з цьому напрямку. Як в цій сфері опинився телеведучий Андрій Бєдняков?

Він стане вашим улюбленим: рецепт святкового рулету з курятини, який просто тане у роті

Курячий рулет – дуже смачна та оригінальна страва, яка урізноманітнить ваш святковий стіл. Готуються такі рулети дуже просто, а смак у них неперевершений.

Слідом за Потапом забуде дорогу додому: Каменських підкорює іспанське телебачення неоднозначною піснею

Знаменита співачка Настя Каменських все частіше зʼявляється на іспанському телебаченні та все рідше на українському. Невже артистка планує кардинальні зміни у творчому шляху?