“Можливо, все буде добре”: ведуча зі “Сніданку 1+1” Неля Шовкопляс приголомшила словами про власне розлучення

Улюблена ведуча багатьох українців Неля Шовкопляс дала розгорнуте інтерв'ю, в якому, зокрема, поділилася подробицями подружнього життя - як вийшло, що вони ледь не розлучилися із чоловіком, що ж все-таки їм завадило та чи є надія на майбутнє відновлення стосунків.

“Сніданок з 1+1” – одна з найпопулярніших ранкових програм на телеканалі 1+1, а ведуча програми Неля Шовкопляс стала улюбленою персоною для багатьох глядачів. Однак, за її успішною кар’єрою та яскравою зовнішністю приховані глибокі особисті переживання та проблеми в подружньому житті.

Зіркова ведуча вперше дала розгорнуте інтерв’ю на платформі YouTube для каналу журналістки Аліни Доротюк. У ньому журналістка зачепила різні питання стосовно життя Нелі – зокрема, звичайно, говорили і про особисте життя ведучої “Сніданку з 1+1”.

Аліна зачепила цю тему, згадавши, що ведуча публічно заявила про кризу у стосунках із чоловіком. І дійсно – тоді справа майже дійшла до розлучення, але плани подружньої пари змінило російське вторгнення в Україну.
Ця подія змусила їх переосмислити багато речей і дозволила духовно подорослішати.

Неля поділилася, що воєнна агресія рф стосовно України змусила її відкинути велику кількість претензій до чоловіка і по-новому подивитися на нього, незважаючи на непростий характер самої ведучої.

“Я, знаєш, дівчина з характером. Десь щось мені так, десь щось не так…”

Однак, вочевидь, воєнні дії та загроза для власного життя і безпеки своєї сім’ї змусили  Нелю та її чоловіка об’єднатися, щоб впоратися з усіма непростими викликами.

“Так дивно: війна когось розводить,  когось навпаки – зводить”

– розмірковувала Неля.

Отже, є враження, що улюблена українська ведуча та її чоловік знаходяться на новому етапі своїх відносин.

“В мене немає відчуття, що наша історія закінчилась. Можливо, навіть все буде добре. Зараз ми перебуваємо в стані роботи над своїми стосунками”

– посміхається  вона.

Ведуча дійсно приділяє велику увагу роботі над собою, стосунками, своїми емоціями та думками. Вона вивчає психологію та психосоматику, про що також згадала в інтерв’ю. При цьому зазначила, що подібні інтереси її чоловік не поділяє, однак готовий підтримувати дружину в них, коли їй це потрібно.

“Так ви розлучилися чи ні?”

Очевидна теплота у розповідях Нелі про чоловіка змусила її співбесідницю в якийсь момент спитати, чи вони все-таки розлучилися. Неля відповіла, що планували – навіть хотіли подавати заяву. Але з початком російського вторгнення в Україну парі одразу сказали, що всі суди “заморожені” і що їх зараз не розлучать.

“Мабуть, воно так мало статися”

– говорить про цю обставину ведуча.

Неля Шовкопляс із чоловіком Владиславом спільно виховують двійнят Матвія та Тимофія
Неля Шовкопляс із чоловіком Владиславом спільно виховують двійнят Матвія та Тимофія

Варто згадати, що пара виховує двох дітей. Не дивлячись, що незадовго до початку повномасштабного вторгнення подружжя вже почало жити окремо, чоловік брав повну участь у житті сім’ї та дітей.

“Я йому безмежно вдячна за все. Це та людина, на яку я можу покластися”

– говорить Неля про чоловіка.

Тож, дивлячись, з якою ніжністю пара відноситься одне до одного навіть після того, як майже розлучилася, є надія, що це дійсно не кінець їх відносин. Отже, побажаємо їм удачі та подолання перешкод на шляху одне до одного.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.