“Я поводжусь, як людина”: Андрій Данилко дав відверте інтерв’ю про вибір Кіркорова, спокуси та совість

Чи може людина встояти перед спокусою отримати надвеликі гроші та чому розкіш затьмарює не тільки очі, а й совість, який вибір після лютого 2022 року зробили колишні колеги, розповів в інтерв'ю Андрій Данилко.

Український феномен, суперзірка вітчизняного шоу-бізнесу Вєрка Сердючка, вона ж артист Андрій Данилко, знаходячись у Латвії на фестивалі “Лайма Рандеву” дав велике інтерв’ю на каналі “І Гримнув Грем”.

Це було не звичайне інтерв’ю, це був скоріше діалог між двома співбесідниками, тому що Андрій був дуже щирим, без прикрас та масок, який просто розмірковував на різні теми, а не претендував на істину в останній інстанції.

“Я поводжусь, як людина, не як артист”,- наголошує Данилко.

Серед багатьох речей, які обговорювали на передачі, журналіст торкнувся впливу грошей на позицію будь-якого артиста в принципі та як вплинуло на самого Данилка те, що його викреслили з російського шоу-бізнесу, згадавши при цьому, що колись Вєрка Сердючка була улюбленицею росіян та, навіть, об’єктом суперечок між двома країнами з приводу того, чия вона, до тих пір, поки не створили скандалу навколо “лаша тумбай”, після чого артист став й залишається досі ворогом для них.

Легко відмовлявся від грошей

На це Андрій відповів, що, по-перше, він завжди легко відмовлявся від грошей, за які йому пропонували робити щось, що в нього викликало відторгнення. Він навів приклад, коли йому пропонували немалі гроші за підтримку легалізації опіатів, то він відмовився, тому що знав про їхній згубний вплив по своїх друзях, які через них пішли з життя.

По-друге, артист знав, що як тільки візьмеш легкі гроші, одразу впадеш в залежність від “спонсора”.

“Свобода завжди подобалась мені”,- каже Андрій.

Ну, а стосовно російського шоу-бізнесу, відповів, що так, там йому платили дуже великі гроші, але він ніколи не був залежним ні від кого: “Ми приїздили, коли нас звали, виступали, нам платили гроші й ми виїжджали”. А от своїх артистів там обдаровували квартирами та іншими благами, тому ті впадали у залежність від можновладців, вважає Андрій.

На його думку, саме це стало причиною того, що деякі колишні колеги, яких він знав з непоганого боку підтримали дії своєї влади щодо України. До таких відноситься Філіп Кіркоров, з яким Данилко колись навіть товаришував. Але як можна втопити в грошах та розкоші свою совість, Андрій не може збагнути, як ніколи, за його словами, не зможе пробачити таку позицію Філіпа. Не може пробачити навіть за те, що в професійному плані Андрій, як артист специфічного жанру, зараз “не може взяти легку інтонацію” після того що влада, яку підтримали Кіркоров, Басков, Лепс, створила з Маріуполем та іншими містами України.

Він не знаходить відповіді, чому так сталося, що Алла Пугачова, колишня дружина Кіркорова, знайшла в собі мужність дати відсіч агресивній владі, а Філіп — ні.

Водночас на питання журналіста, чи повинні люди нести колективну відповідальність чіткої відповіді в Андрія не знайшлось.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.