Перше кохання в Олі Полякової закінчилося пшиком: “Підпалив мені квартиру, лежала 3 місяці в лікарні”

Юність Олі Полякової припала на лихі 90-ті роки. У Вінниці, де тоді мешкала майбутня зірка, як і по всій країні, царював бандитизм, тож юнка весь час встрявала у жахливі історії.

Олі було всього 16 років, вона не мала достатнього життєвого досвіду й не розуміла, чому її, скажімо, запрошують на дачу. А коли справа доходила до інтиму, завдяки своїй балакучості Поляковій вдавалося уникнути банального зґвалтування. Якимось чином вона вмовляла підпилих бандитів не робити цього. От тільки додому її вже ніхто не збирався відвозити. Тож доводилося посеред ночі простувати пішки.

У 16 років Олі Поляковій доводилося відбиватися від кавалерів

Іншим разом подібне трапилося в лісі. І знову дівчині вдалося “відбрехатися”. Ту нічну подорож додому вона запам’ятала на все життя. Не можна сказати, що білявку хапали посеред вулиці й вивозили за місто. Зовсім, ні. То були якісь знайомі або знайомі знайомих. Оскільки в Полякової добряче підвішений язик, то їй вдавалося заговорити чоловіків, ласих до розваг.

Про знущання чоловіків Оля й словом не прохопилася мамі

Пригадала співачка й ще один випадок із бурхливої молодості. Одному з хтивих чоловіків 16-річна дівчина попросила уявити, що хтось познущається з його незайманої доньки. Чоловік усе усвідомив, відвіз Олю додому і навіть зробив комплімент мамі Полякової, мовляв, виховала “класну дівку”.

А потім юнка закохалася у кримінального авторитета. Коханий виявився настільки ревнивим, що не давав навіть вільно дихати. Одного разу дівчина поглянула на офіціанта, щоб уточнити деталі замовлення, і тут їй в обличчя полетів пакет із соком.

Полякова довго терпіла знущання, нічого не розповідаючи мамі про це. Та коли врешті усвідомила, що з подібними стосунками слід закінчувати, й сказала про це чоловіку, той узагалі зшаленів. Він підговорив своїх дружків, які побили Олю так, що вона опинилася на лікарняному ліжку, а їхню квартиру підпалили.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.