Володимир Зеленський вперше прокоментував своє особисте життя до Олени Зеленської: “У мене одна дружина”

Чинний президент України Володимир Зеленський розповів про те, яким було його особисте життя до того, як він став чоловік Олени Зеленської. Політик пригадав минуле

Володимир Зеленський, чинний український президент, давно й щасливо одружений з коханням усього свого життя. Олена Зеленська, нині перша леді й громадська діячка, та її чоловік народились та виросли в одному місті й навіть навчались в одній школі, втім доля звела зіркову пару лише за університетських часів. Хай там як, але за багато років разом закоханим вдалось побудувати міцну родину та стати щасливими батьками двох спільних дітей.

У часи повномасштабної війни подружжя Зеленських не розповідає про особисте, адже на порядку денному набагато важливіші теми. Втім, англійський журналіст Пірс Морган в інтерв’ю з президентом України та першою леді розпитав у них про їхні стосунки за таких важких умов. У ході розмови Володимир Зеленський пригадав і про ті часи, коли в його житті ще не було дружини.

Володимир та Олена Зеленські розповіли про свої стосунки під час повномасштабної війни
Володимир та Олена Зеленські розповіли про свої стосунки під час повномасштабної війни

У відповідь на запитання журналіста про те, чи вважають Зеленські свій шлюб міцнішим за будь-які випробування, навіть найважчі, перша леді поділилась власними роздумами. Олена Зеленська розповіла, що вона є прихильницею теорії, що справжнє кохання лише міцнішає, коли проходить крізь важкі часи. Саме тому перша леді впевнена, що її шлюбу з чоловіком нічого не загрожує.

А ось шостий президент України зізнався, що в нього іншого досвіду, крім як шлюбу з Оленою Зеленською, немає. Через це він впевнений, що їхні стосунки ідеальні та здатні витримати все. За словами Володимира Зеленського, в нього була лише одна дружина, одне справжнє кохання та один шлюб. Така історія тішить політика, але ніяк не засмучує.

Володимир Зеленський висловився про свої стосунки з дружиною Оленою Зеленською
Володимир Зеленський висловився про свої стосунки з дружиною Оленою Зеленською

Нагадаємо, що чинний президент України познайомився зі своєю майбутньою дружиною, коли обидва навчались в університеті. Зіркова пара офіційно зареєструвала свої стосунки 2003 року, а вже через рік вони стали батьками старшої доньки Олександри.

Популярне

Схожі статті

Шоколадний десерт без борошна, масла та цукру: закохалась з першого шматочка! Навіть на свято буду подавати

Такий шоколадний десерт готується мега просто та швидко. Вам знадобиться всього декілька доступних продуктів, які можна знайти в будь-якому магазині.

Картопля й трошки фаршу: неймовірні трикутнички у сковорідці печу по 3 рази на тиждень, а просять частіше

Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати щось зовсім особливе — простий, але надзвичайно смачний рецепт, який вразить вас своєю простотою та неповторним смаком.

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.