“Колишній” Дорофєєвої Позитив розсекретив свою наречену, з якою мріє про весілля: “Вона працює з дітьми”

Відомий український співак Олексій Завгородній розповів про особисте життя та натякнув, із ким будує стосунки. Раніше знаменитість розповідав, що мріє про весілля з цією дівчиною

Олексій Завгородній, відомий український співак, який прославився під псевдонімом Позитив, раніше розповідав, що його серце зайняте. Нині знаменитість тримає у секреті подробиці свого особистого життя, адже вважає, що говорити про таке – недоречно. Втім, у новому інтерв’ю для Слави Дьоміна артист вирішив прочинити завісу таємниці та розкрити нову, раніше невідому інформацію.

Так, за словами Завгороднього, він бажає, аби його особисте життя залишалось особистим, тому й не розповідає про те, ким є його дівчина. Втім, додав артист, всі його колеги в шоубізнесі давно знають про те, кому належить його серце. Слава Дьомін у розмові зі своїм гостем попросив його розповісти детальніше про свою обраницю, на що Позитив розповів, ким вона працює та чим займається.

Олексій Завгородній розповів про професію своєї обраниці, натякнувши на те, з ким зустрічається
Олексій Завгородній розповів про професію своєї обраниці, натякнувши на те, з ким зустрічається

За словами відомого українського музиканта, його кохана займається багатьма речами, втім основна її діяльність полягає в заняттях із дітьми. Артист не був конкретним і не сказав про те, як саме її сфера заняття пов’язана з дітлахами.

“Вона займається дуже багатьма справами. Вона працює з дітьми”, – пояснив Завгородній. Попри майже відсутність деталей, фанатам вдалось зрозуміти, про кого йде мова. Коли Слава Дьомін уточнив, чи займається його кохана танцями, артист різко змінив тему та відвернув увагу журналіста.

Так, Олексій Завгородній найімовірніше зустрічається з Юлією Сахневич. Саме такі чутки гуляють мережею вже доволі довго. Близько року тому з’явився перше припущення, ніби Позитив міг закрутити роман із танцівницею.

У мережі підозрюють, що Завгородній зустрічається з Юлією Сахневич
У мережі підозрюють, що Завгородній зустрічається з Юлією Сахневич

Варто зазначити, що все, що Позитив розповів про свою обраницю в інтерв’ю для Слави Дьоміна сходиться з тим, чим займається Юлія Сахневич. Нині знаменитість працює з дітьми та робить із ними постановки.

Популярне

Схожі статті

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.