Олена Зеленська раніше приходила на день народження до Анатолія Анатоліча: “Якби запросив, я б прийшла”

Анатолій Анатоліч родом із Кривого Рогу, тому чудово знайомий не лише з Володимиром Зеленським та його дружиною Оленою. Блогер навіть навчався у тата нинішнього президента.

Стосунки з родиною Зеленських у знаменитості доволі тісні. Олександр Семенович викладав в Анатолія Анатоліча інформатику в інституті. Дружина Юла якийсь час працювала в “95 кварталі”, а сам президент підписаний в мережі на сторінку ведучого. Щоправда, останнім часом жодного лайку криворіжанину не поставив. А от із головою офісу президента Андрієм Єрмаком таке траплялося.

Олена Зеленська хотіла відвідати Анатолія Анатоліча в день народження, а він не запросив

Деякий час Анатолій Анатоліч працював на Прямому каналі, який, як відомо, належить головному конкуренту Володимира Зеленського на президентських перегонах 2019 року Петру Порошенку. Та коли там стало забагато політики, ведучий звільнився.

На виборах у першому турі Анатоліч не голосував за земляка, але тепер усіляко топить за чинного президента, перетворившись на затятого зелебота. В останні роки ведучий частіше спілкувався не з Володимиром, а з першою леді країни.

Олена Зеленська навіть частенько навідувалася в гості, щоб привітати Анатолія Анатоліча з днем народження. Звісно, це траплялося ще в допрезидентську епоху. Після 2019-го криворіжанин теж написав дружині лідера країни, поцікавившись, чи може запросити її до себе в гості у знаменний день.

Перша леді привітала товариша, перепросила, що не зможе бути присутньою на святі, оскільки перебуває не в Україні. Ввечері з новин Анатолій Анатоліч дізнався, що подружжя Зеленських того дня зустрічалося з президентом США Дональдом Трампом та його дружиною Меланією.

Наступного року Анатоліч знову напередодні дня народження звернувся до Олени. Написав, що вже не запрошує її в гості, оскільки вона все одно не прийде. Зеленська пригадала своє авторське минуле у “Кварталі” та відбулася гумором: “Шкода, що ти мене не запрошуєш, а я б прийшла”.

Популярне

Схожі статті

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.

Беру борошно і воду: готую хрусткі домашні крекери, які розлітаються в родині як насіння. Всього 15 хвилин

Крекери - це проста і смачна закуска, якою ми часом нехтуємо. Але готуються вони дуже просто і швидко навіть у домашніх умовах. Саме такий рецепт хрустких солоних крекерів ми сьогодні й підготували.