54-річна Надія Матвєєва розповіла, чому не спілкувалася з мамою: причиною розбрату став молодий коханець

Мамі Надії Матвєєвої надзвичайно не сподобався обранець доньки. Жінка не лише висловлювала невдоволення, але й намагалася всіляко розлучити пару.

У мами Надії Матвєєвої є квартира в Ірпені. У лютому-березні 2022 року житло жінки постраждало – там були побиті шибки. Родина поки вирішила не відновлювати оселю, дочекавшись закінчення війни.

Мама хворіла на онкологію. Вона спілкувалася з лікарями й дізнавалася всі деталі своєї недуги. Жінка не опустила рук, не перебувала в стані депресії. Ще й доньку намагалася підтримати морально.

Надія Матвєєва з мамою і татом

Ідилію між мамою і донькою порушила закоханість Наді у чоловіка, який набагато молодший за неї. Жінці страшенно не подобався доньчин вибір, і вона робила все можливе, щоб пара розлучилася, грубо втручаючись в особистий простір Наді.

Спочатку вона просто висловлювала незгоду. А коли почалася активна фаза війни, конфлікт між рідними людьми лише посилився. Дійшло до того, що жінка відмовилася спілкуватися зі своєю кровиночкою взагалі.

Надія Матвєєва з сином

Сором, почуття провини й досі не відпускають Матвєєву. Ведуча втямила, що була надміру співзалежна від матері, як це часто трапляється в родинах алкоголіків. Вони не спілкувалися на рівних – як дві дорослі людини, а Надя продовжувала залишатися для мами маленькою дівчинкою, яку слід направляти в житті. Урешті найближчі родички порозумілися. Хочеться вірити, що зробили правильні висновки з конфлікту.

Надія двічі виходила заміж. Перший шлюб був студентським. Матвєєва працювала на радіо, виховувала дитину. Після переїзду до Києва почався новий етап у житті знаменитості, і знайшлося нове кохання. Але і цей шлюб був приречений.

Нині у Надії нові стосунки. Після двох перших невдалих шлюбів вона втямила головне – не можна очікувати від партнера, що він буде виконувати всі твої забаганки та підлаштовуватися. З коханим Матвєєва не поспішає йти під вінець. Вона просто почувається щасливою, і їй цього достатньо.

Популярне

Схожі статті

Меншій 6 рочків, а найменшій — місяць: як родина Лілії Ребрик весело вітала своїх дівчаток з Днем народження

Щасливі сімейні моменти завжди наповнюють серця радістю та незабутніми спогадами. Для родини відомої української актриси Лілії Ребрик, День народження доньок — це особливий привід для веселощів.

Потапу в Німеччині таке й не снилось: Клавдія Петрівна оголосила про другий концерт у Палаці спорту в Києві

У гру "Хто ж насправді Klavdia Petrivna?" втягуються все більше людей – просто любителів музики та зірок. Таємнича артистка пообіцяла зняти свій балахон та капелюх під час сольного концерту.

Найсмачніший вишневий пиріг, який я коли-небудь їла: шматочок раю ви можете створити просто вдома

Відчуйте смак десертного раю, не виходячи зі своєї власної кухні з вершковим вишневим пирогом. Ця випічка — справжнє шедевральне поєднання ніжного борошняного тіста та соковитих вишневих ягід.