Несправжнє ім’я: Надія Матвєєва зізналася, як її звуть насправді, скільки їй років та розповіла про пластику

Цікаво дізнатися про людину, яка тривалий час з екранів телевізорів дає глядачам поради стосовно того, як треба виглядати та доглядати за собою, досягти успіхів у кар'єрі та особистому житті.

У нещодавньому інтерв’ю на каналі Слава плюс телеведуча шоу “Все буде добре” та інших програм Надія Матвєєва відверто поділилась своїм особистим досвідом того, як можна мати гарний вигляд у досить зрілі роки.

Але спочатку вона відкрила своє справжнє ім’я по документах та не стала приховувати свій вік.

Ім’я

Отже, на інтерв’ю з’ясувалось, що справжнє ім’я  Матвієвої зовсім не Надія, а Людмила.

Без претензії на загадковість телеведуча розповіла, що під таким псевдонімом вона не криється, не грає якусь не притаманну для себе роль, а навпаки відчуває себе справжньою. Тому ім’ям, яке їй дали при народженні її давно вже майже ніхто не називає. Хіба що мама та пара давніх подруг. Але поміняти ім’я в документах ведуча не вважає за потрібне, мовляв, це пов’язано з бюрократичними заморочками.

Вік

Зі свого віку телезірка також не стала робити секрету та сказала, що зараз їй 54 роки.

Що ж допомагає Надії триматися у чудовій формі? Можливо вона користується тими порадами, які давала глядачам з екранів телевізорів: не вживає солодощів, використовує натуральну косметику?

Схоже, що ні.

Телеведуча Надія Матвєєва дає
Телеведуча Надія Матвєєва дає інтерв’ю

На запитання журналіста, що б вона обрала собі тістечко чи бургер, Надія мрійливо назвала тістечко.

А коли зайшла річ про пластичні операції, то зірка відповіла, що під ніж досі не лягала, але уколи краси, ботокс та збільшення губів робила і що це не погано у певному віці, аби тільки після таких процедур обличчя виглядало натурально та не було побічних проявів.

Робити такі процедури ведуча змушена, тому що працюючи на телебаченні мати поганий вигляд, за її словами, не просто безвідповідально, а ще й тому, що вона постійно піддається хейтерським атакам.

Це неприємно для Надії, але вона бачить в тому можливість показати людям, що означає бути сучасною та отримувати задоволення від життя.

Завдяки такому ставленню Надія не відчуває ніякого ейджизму при спілкуванні з колегами на телебаченні.

“Я в цьому плані щаслива, тому що я завжди найдоросліша, але завжди знаходжу спільну мову з молодшими”,- вважає зірка.

В цьому Надія також бачить заслугу тих, хто її оточує на роботі, тому що це, на її думку, дуже розвинуті й творчі люди.

Сама ж Надія планує теж постійно розвиватися, навчатися чомусь самій та ставати коучем для інших.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.