54-річна Надія Матвєєва зізналася, що не хоче народжувати другу дитину: на онуків від сина також не чекає

Хороші й погані спогади про дитячі роки супроводжують нас протягом усього життя. Дитяче оточення та події назавжди залишають відбитка на долі людини, тому, покопавшись у минулому, можна знайти відповіді на питання сьогоднішнього дня.

Телеведуча Надія Матвєєва, яка тривалий час давала поради, як жити, виховувати дітей, будувати стосунки з близькими, у нещодавньому інтерв’ю відверто розповіла, під впливом яких людей та подій формувалась вона  як особистість.

Надія виховувалась в родині, де батько був алкоголіком. Алкоголіком, який пропивав гроші, розпускав руки, бешкетував з сусідами. Ця ситуація дуже вплинула на подальші стосунки Надії з матір’ю, на розвиток у дівчини комплексів, які вона усвідомила тільки через багато років.

Назавжди в неї залишилась образа на батька за те, що той ніколи не давав відчути дівчині батьківську любов. Він міг розказувати доньці, які в неї гарні подруги, не помічаючи при цьому зовнішність його власної дитини, в результаті чого у дівчини формувались певні комплекси.

З мамою ж навпаки склалась глибока співзалежність, завдяки якій Надія й досі відчуває вплив матері на її особисте життя та стосунки з чоловіками. Так, наприклад, доходило до скандалів, коли мати не сприйняла нового чоловіка доньки, молодшого її за віком.

Але Надія знаходить в собі сили та мудрість зрозуміти та вибачити близьким. Вона, за допомогою психолога, усвідомила, що батько по-своєму любив її, а з мамою, хоча й зовсім недавно, змогла пройти так звану сепарацію та поновити їхні стосунки на новому рівні.

Надія винесла уроки з минулого життя і, бувши двічі заміжньою та розлученою, прийшла до висновку, що у нових стосунках не можна очікувати від людини, яка зараз поряд, того, що вона стане будувати своє життя так, щоб задовольнити потреби жінки.

На запитання журналіста, навіщо після двох розлучень знову опинитися у серйозних стосунках, Надія відповіла, що вона так бажає, вона так бачить себе поряд з конкретною людиною. Ні для штампа у паспорті, ні для весілля це не потрібно жінці.

“Стосунки мені — для щастя”,- говорить Надія.

Надія
Надія Матвєєва з сином

Журналіст спитав героїню, чи є в неї бажання сублімувати любов на нову дитину, коли перший, й поки що єдиний, її син вже зовсім дорослий. Надія щиро відповіла, що як мати вона вже відбулась, і зараз не та ситуація, коли б вона хотіла власну дитину, або онуків. В її просторі, де вона зараз займається саморозвитком немає місця для будь-якої дитини.

А ще вона нарешті здійснила свою дитячу мрію і завела собі собаку.

Популярне

Схожі статті

Коли у вихідні йде дощ, влаштовую пікнік вдома: курячі шашлички, запечені у духовці, з часниковим маслом

Дощові вихідні не привід відмовлятися від пікніка. У такі дні можна створити атмосферу затишку та свята прямо у себе вдома, приготувавши курячі шашлички, запечені у духовці, з часниковим маслом.

Картопляна запіканка з фаршем під сиром: від такої страви складно відмовитися. Недорого, смачно і просто!

Розповідаємо, що приготувати на вечерю швидко та легко. Повірте, цей рецепт стане справжньою паличкою-виручалочкою для багатьох господинь.

Як змінювалася з роками Джамала: від незграбного підлітка з гострим поглядом до розкішної світової поп-діви

Шлях Джамали від худорлявої дівчинки з гострим поглядом до розкішної світової поп-діви є яскравим прикладом постійного розвитку, самовдосконалення та незламної віри в себе.