“Не буде старих пісень”: Настя Приходько розповіла про своє ставлення до Лободи, Брежнєвої та інших колег

Жорстко та категорично на адресу деяких українських артистів висловлюється останнім часом популярна співачка, яка свого часу виступила на "Євробаченні 2009" від росії.

Сьогодні Анастасія Приходько, яка після подій, що сталися в Україні, ще у 2014 році зреклася країни-агресорки, у якій колись починала свою кар’єру та яку представляла на “Євробаченні”.

Вона доволі жорстко критикує своїх колег, що використовують європейські сцени за для свого особистого піару.

Про це йшла розмова співачки в інтерв’ю, яке вона дала на каналі Аліни Доротюк.

Ана
Анастасія Приходько дає інтерв’ю

Приходько обурена тим, що такі співаки як Світлана Лобода, Віра Брежнєва та Сергій Бабкін, під благородним приводом — збором коштів на допомогу країні, вдягають національний прапор на себе, наче сукню або навіть комбінезон, при цьому співають пісні російською мовою, звертаються до залу також російською.

“Зараз, коли під цим прапором гинуть наші хлопці, а ти вдягаєш прапор-сукню… Це є неповагою до державного прапора!”,- з гнівом говорить Анастасія.

Анастасія
Анастасія Приходько розкритикувала українських співаків, які одягають на себе прапор. На фото Світлана Лобода

Співачка ставить питання: для чого ці артисти продовжують співати російською мовою? Та сама дає відповідь: вони не хочуть втратити російськомовну аудиторію слухачів, вони хочуть “всидіти на двох стільцях”.

Не підтримує вона й позицію тих, хто почав перекладати свої старі хіти з російської на українську мову. “Чого вони всі бояться? Почніть з початку, як я”,- вигукує Настя.

“Я вважаю зараз потрібно боротися саме за культуру, саме за українське”,- вважає Приходько.

“Ми проходимо вже скільки років і не можемо переформатуватись”

Настя зізнається, що їй дуже складно опанувати українську мову, але вона впевнена, що інакше не можна, що це є також власним внеском в спільну боротьбу українців.

“Я зі сцени одразу говорю, що не буде старих пісень. Якщо це комусь не подобається, можете піти”,- розповідає співачка.

Але, за її словами, ніхто не уходить. І Настя кожного разу зі сцени дякує своїй аудиторії за підтримку в такі важкі часи.

“Оце і є боротьба на культурному фронті: створювати нове, домагатися свого, йти проти хвилі, а не тягнути за собою “старий чемодан”, бо я – артист, на цих піснях я розкрутився”

Не схвально відгукнулась співачка й про фестиваль “Лайма Рандеву”.

По-перше, вона не вважає, що артисти, яких запросили на цій захід, є найкращими представниками співочої України, а, по-друге, розважати публіку, яка у більшості — це росіяни, котрі нічого не зробили для того, щоб припинити агресію, ні в якому разі не припустимо.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.