“Всі квіти мого саду квітнуть для вас”: Ада Роговцева розповіла, за що подякувала Валерію Залужному

Взяти інтерв'ю у легенди українського кінематографа Ади Роговцевої журналісти вважають за честь. Ада Миколаївна не відмовляється і щиро ділиться своїми думками, спогадами та мріями.

Актрисі Аді Роговцевій ніколи не бракувало уваги з боку журналістів, тому що не дивлячись на свій поважний вік, вона завжди знаходиться у вирію життя, в неї дуже широке коло знайомств й завжди те, що вона розповідає, дуже цікаво співбесідникам.

Днями вона давала велике інтерв’ю на каналі “Говорить Суханов”.

Знайомство, яке переросло у дружбу

Серед іншого актриса розповіла про своє знайомство, а, за великим рахунком, й дружбу з головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним.

За словами актриси вони познайомилися ще тоді, коли не пройшло й тижня, як Залужний отримав теперішнє призначення. Тоді Він був на її виставі “Схоже на щастя”.

Відтоді вони часто спілкуються, коли є така можливість.

Як розповідає пані Ада, в них багато спільного,  починаючи з того, що обидва народилися у липні.

“Ми з ним споріднені душі”,- вважає Ада Миколаївна

“Він жива людина, він відгукується на щирість, на доброту, на любов, на ніжність”. Такими словами характеризує актриса головнокомандувача.

Коли журналіст спитав актрису, хто з можновладців привітав її з Днем народження, вона одразу назвала Валерія Залужного.

Актриса не приховувала своєї гордості від того та з радістю хизувалась його подарунками. Й хоча вона ще раніше говорила про них у своєму інстаграмі, було видно, що їй приносить задоволення знову згадати про це.

Своєю чергою Роговцева також вітала Залужного від щирого серця в день його ювілею.

“Всі квіти мого саду квітнуть для вас”,- говорила актриса та просила його призначити день, коли вона з колегами зможе зіграти для нього у виставі.

“Що може подарувати артист? Душу! Беріть її”,- сказала пані Ада.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.