Приходько розповіла, чим займається під час війни: вкладає гроші в їжу і розмовляє з дітьми суржиком

Знаменита українська співачка Анастасія Приходько дала велике інтерв'ю на каналі журналістки Аліни Доротюк. Артистка емоційно висловилася про колег, які "намагаються всидіти на двох стільцях", а також зізналася, чим займається зі своєю сім'єю та чи планує переїжджати в Європу.

Анастасія Приходько, яка в 2009 році представляла на Євробаченні росію із двомовною піснею “Мамо”, заявила про свою однозначну позицію щодо України ще після Революції гідності, в далекому 2013 році. Співачка нагадала про це в розгорнутому інтерв’ю, яке нещодавно з’явилося на Ютуб-каналі популярної журналістки Аліни Доротюк.

“Я від 13-го року чітко сказала: я – з Україною”

– ділиться артистка. Вона згадала своє співробітництво з росією, яке закінчилось 2014 року. Тоді Анастасія відмовилась від свого російськомовного матеріалу.

“Коли ще не такі часи були важкі, мене просили –  я співала, не свята – були там “Безответно” і все таке інше”

– пригадала вона, але продовжила, що вважає недоречним надалі співати мовою агресора. А надто зараз, коли на всю територію України летять російські ракети.

Закономірно, що в інтерв’ю прозвучало питання: якою ж мовою спілкуються діти самої Насті? Нагадаємо, що в артистки їх аж троє – старша донька Нана і двоє синів Гордій та Лука.

Настя Приходько зі старшою донькою та двома синами
Настя Приходько зі старшою донькою та двома синами

“Старша повністю говорить зі мною українською”

– запевняє Анастасія і додає, що із середнім сином все не так просто. За словами співачки, вона змушена нагадувати йому, що у школі в нього можуть виникнути проблеми, якщо він не говоритиме рідною мовою.

“Він соромиться. Чогось він соромиться українською говорити. Іноді я з ним російською говорю, а іноді, знаєш, суржиком. Щоб, може, воно десь відкладалося. Він плутає, я бачу, суміщає – але ж вчить. Я кажу: “В школі ти швидко навчишся”, але треба говорити українською теж”

– ділиться співачка.

“100 кілограмів борошна вже є”

Аліна поцікавилася у співрозмовниці, як в неї справи із закрутками та іншими запасами продуктів на зиму.

“Значить, 100 кілограмів борошна вже є, якщо треба буде пекти хліб. Дріжджів накупила, тушні. Роблю закруточки, ягідки морожу, все таке інше”

Блекауту, судячи з усього, Настя не боїться – адже в неї газова плитка й електрична духовка, тож вона зможе варіювати спосіб приготування продуктів.

“Я готуюся. Я не можу інакше. Я зараз такий сам собі бізнесмен, який вкладає гроші в їжу”

– сміється співачка.

Чи збирається з чоловіком до Європи

Аліна розпитала Анастасію і про її нинішнього чоловіка Олександра – батька двох менших дітей співачки Гордія і Луки.

Анастасія Приходько зі своїм нинішнім чоловіком Олександром
Анастасія Приходько зі своїм нинішнім чоловіком Олександром

“Чоловік працює. Якби не він, я взагалі не знаю, що було б. Мені зараз його дуже не вистачає, бо він бере дуже багато роботи на себе”

– відповідає Настя і продовжує:

“Частину бізнесу він втратив. Але ми ж виїзні, ми ж можемо поїхати, знаєш, будувати собі в Європу, все тут [з кінцями] продати, їхати туди… Ні. Ми хочемо тут. І тому я його чекаю, дуже сумую зараз”

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.