Марина Боржемська зізналася, що після розлучення з Узелковим довелося затягнути пояси: “Режим економії”

24 лютого 2022 року розділило життя українців на до і після. Не стала виключенням й фітнес-тренерка зі "Зважених та щасливих" Марина Боржемська. В "Екзамені" Маші Єфросиніної колишня дружина В'ячеслава Узелкова відверто розповіла, що змінилося за останні 16 місяців.

Найперше, Марина Боржемська навчилася брудно лаятися, чим надзвичайно здивувала сина Роберта. Та віднині ранок у родині починається з посилання відомо кого за зрозумілою адресою.

Марина Боржемська з дітьми від В’ячеслава Узелкова

Марина вирішила не вивозити своїх дітей за кордон, на відміну від багатьох інших колег. Колишня Узелкова зібрала тривожну валізу, розробила логістику, як виїжджати з дітьми й мамою з Вінниці, коли ворог наблизиться дуже близько. Тато жінки покидати Україну навідріз відмовився, оскільки очолював благодійний фонд і був зайнятий.

Марина Боржемська з татом

Сестра Боржемської мешкає в Ізраїлі, то можна було хоча б відвезти до неї 14 річного сина й 10-річну доньку, але Марина не змогла розстатися з дітьми. Роберт з Олівію підтримали маму в цьому питанні. Інтуїція підказала, що все минеться. Нині жінка завжди відчуває наближення повітряної тривоги за кілька хвилин.

Звісно, довелося перейти на режим економії, купуючи не дорогі делікатесні продукти, як раніше, а щось дешевше, але корисніше. Діти не влаштовували істерик із приводу зменшення смаколиків у раціоні чи неможливості купувати нові комп’ютерні ігри. З пам’яті ще не вивітрився режим економії, який довелося застосувати, коли Марина з сином і донькою пішла від чоловіка.

Коли у червні 2022 року Боржемьска з мамою і дітьми поїхали до Ізраїлю через Молдову, щоб відвідати сестру, яка народила дитину, на голову тренерки вилилося чимало хейту. Марина отримала купу злостивих коментів, СМСок. Цей негатив підхопили й розтиражували ЗМІ. Було дуже прикро читати подібне, адже від’їзд планувався тимчасово.

Брат Боржемської попросив Марину сходити разом із ним до військкомату, оскільки вирішив піти захищати країну. Йому сказали, що викличуть за потреби. Тож нині перебуває в очікуванні.

Ще одним болем стала ситуація з татом. Чоловіку вже під час війни довелося пережити тяжку операцію. До цього він постійно страждав на напади, але тепер стан стабілізувався. Татусь дуже переживає, що віднині не може ходити на роботу й допомагати іншим, як це робив увесь час раніше.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.