Діти Марини Боржемської шукають заміну тату В’ячеславу Узелкову: “Мам, ти підеш на каву і це не обговорюється”

Розлучення Марини Боржемської з В'ячеславом Узелковим тривало довго і болісно. Згодом боксер чи то всерйоз, чи то жартома сповістив, що одружується. Тепер настала черга знайти пару й фітнес-тренерці.

Марина Боржемська після розлучення опікувалася виключно дітьми. Їй було зовсім не до нових побачень. Тож шукати собі нову пару навіть не намагалася. А от 11-річна донечка вирішила зробити все сама.

Олівія підібрала мамі кандидата для роману

Одного разу Олівія просто на вулиці познайомилася з чоловіком й підштовхнула маму сходити на побачення з ним, безапеляційно заявивши:

“Мам, давай телефон, ти підеш на каву, і це не обговорюється”.

Подібна романтична історія тривала недовго. Марина, пам’ятаючи попередній сумний досвід одруження, відразу втямила, що комфортно з цією людиною їй не буде. Чоловік відразу почав розставляти певні обмеження. Зрозуміло, якщо він так поводиться на початку знайомства, то далі буде тільки гірше. Отже, тривалого роману не сталося. Все закінчилося на етапі романтики.

Марина Боржемська не хоче згадувати колишнього чоловіка

Боржемська з теплотою пригадує ті нетривалі стосунки. Зазвичай діти дуже ревниво ставляться до нових прихильників, що з’являються у мами після розлучення з татом. Але у випадку з Робертом й Олівією інша тема. Діти понад усе хочуть, щоб матуся зазнала щастя.

Та більшість чоловіків, дізнавшись, хто перед ними, навіть не намагаються упадати довкола Боржемської. І це зрозуміло, адже нікому не хочеться зустрітися в темному провулку з боксером міжнародного класу. А, можливо, усвідомлюють, що перед ними вольова жінка, і бояться на її тлі мати слабенький вигляд.

До речі, тренерка згадала і про колишнього. З натяків Марини можна зрозуміти, що В’ячеслав після 2018 року не цікавиться дітьми. Сказала лише, що його “нема і не буде”, висловивши подяку Узелкову за чудових дітей.

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.