Могилевська згадала, як через 2 тижні після весілля питала Скрябіна: “Коли можна сказати, що ми розвелися?”

На цьому тижні багато хто з артистів "першого ешелону" згадував Кузьму Скрябіна на своїх сторінках в інстаграм та в інтерв'ю. Приводом став День народження легендарного співака, трагічно загинулого в автокатастрофі.

Не оминула своїми спогадами про друга Кузьму й Наталка Могилевська, яка дала свіже інтерв’ю на каналі “Говорить Суханов”.

Дружба, що назавжди в серці

Ці спогади стосувалися того, як  ставився до людей Скрябін, яким він був товаришем та які поради давав самій Могилевській, коли вона стояла перед певним життєвим рішенням.

Наталка вважає, що на жаль за життя співак не отримав тієї слави та того відношення, на які заслуговував. Але зараз, вже після смерті, все це його наздогнало.

Наталя Могилевська
Наталя Могилевська згадує в інтерв’ю Кузьму Скрябіна

За словами Наталі, Кузьма був людиною, яка легко сходилась з людьми при цьому ніколи нікого не напружувала собою, своєю славою або власними амбіціями. Але був веселим, сильним, яскравим та патріотичним.

“Я сьогодні живу, як він. Що приходить, те — моє”,- розповідає Могилевська.

“То він взірець для тебе?”, спитав журналіст. “У тому, як жити й не напружуватись самому та не напружувати інших — так. Але потрібно при цьому залишатися дуже потужним та дуже яскравим”, – відповіла співачка.

І не тільки в цьому, додала артистка, він є взірцем ще й у відвертості.

Могилевська пригадала цікавий випадок, згадуючи про який, сміється.

Всього через два тижні після свого поки що єдиного весілля, коли вона зі своїм чоловіком повернулася з весільної подорожі, Наталя саме у Скрябіна спитала поради:”Кузьма, слухай, після такого весілля, як я закатила, через скільки можна сказати, що ми розвелися?”

На це її друг відповів:”Наталка, потерпи. Через пів року.Ще обкладинки не всі вийшли”

Тут треба додати, що Могилевська скористалася цією порадою і через пів року подала на розлучення.

На своїй сторінці в інстаграм Наталя пише про Кузьму: “Часто думаю, а як би ти відреагував, а що б ти сказав…Сумую. Наша дружба назавжди в серці”.

Популярне

Схожі статті

Нікітюк остаточно викреслила Притулу з серця: через стільки років взялася шукати собі чоловіка самотужки

Світ шоу-бізнесу завжди вражав глядачів дивовижними відносинами та розкішними романтичними історіями. Що не стосунки, то цілковитий сценарій багатосерійного серіалу.

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.