Наталія Могилевська зізналась, чому у неї в 48 років досі немає дитини: всі ці роки не хотіла бути мамою

Відома українська співачка Наталія Могилевська у новому інтерв'ю для Олексія Суханова розповіла про те, чому у своїй 48 років у неї досі немає дітей

Наталія Могилевська, відома українська співачка та актриса, у нещодавньому інтерв’ю для Олексія Суханова розповіла про своє ставлення до материнства та створення сім’ї. Знаменитість зізналась, чому у 48 років вона й досі залишається незаміжньою та не має дітей. Виявляється, річ у тім, що раніше артистка не зустрічала чоловіка, з яким була б готова до створення справжньої міцної родини.

Знаменитість відверто розповіла, що протягом свого дорослого життя вона не зустріла того самого обранця, в якому була б впевнена на всі сто відсотків. За зізнанням артистки, вона завжди притримувала думки, що сім’я починається з чоловіка та жінки, тому довгі роки залишалась у пошуках свого коханого, який би і став батьком її дітей.

Наталія Могилевська розповіла, чому у неї досі немає дітей та чоловіка
Наталія Могилевська розповіла, чому у неї досі немає дітей та чоловіка

За словами відомої української співачки, останній рік свого життя вона почала замислюватись про те, аби стати мамою. Річ у тім, що зараз знаменитість перебуває у стосунках із чоловіком, який, за її власним зізнанням, став для неї підтримкою та опорою у найважчі часи. Втім, до цього співачка не була готова морально до нового статусу.

Наталія Могилевська зізналась, що після того, як вони почали будувати стосунки, вона чи не вперше в житті замислилась, що готова стати мамою. Співачка зазначила, що впевнена у чоловікові, який знаходиться поруч із нею, та хоче народити для нього малюка.

Наталія Могилевська розповіла про своє ставлення до дітей і материнства
Наталія Могилевська розповіла про своє ставлення до дітей і материнства

Крім того, додала у новому інтерв’ю для Олексія Суханова знаменитість, вона не впевнена, коли саме це станеться. Наталія Могилевська зізналась, що вони з коханим нічого не планують, але її вагітність може статись несподівано. Артистка зазначила, що дуже хоче стати мамою, але натякнула, що її стан навряд чи буде запланованим.

Популярне

Схожі статті

Весільні сукні зірок, заради яких варто вийти заміж: наречені Тіна Кароль, Настя Каменських, Аліна Гросу

Тіна Кароль, Настя Каменських та Аліна Гросу у день власного весілля виглядали неперевершено. Всі ці співачки обрали для себе дорогі і вишукані весільні сукні.

Ця намазка “Дай краба” залітає під “100 грам” тільки так. Смачно навіть просто з хлібом – є один секрет

Дізнайтеся, як легко та просто приготувати найсмачнішу намазку з крабових паличок. Ця ніжна закуска стане справжнім хітом на вашому святковому столі.

“Нехай би показали свої ніжки”: Ірина Білик висловилася про виступ Alyona Alyona і Jerry Heil на Євробаченні

Ірина Білик прокоментувала виступ Alyona Alyona і Jerry Heil на Євробаченні. Співачка запевнила, що їй сподобалося все у номері дівчат, крім їхнього вбрання.