Наталія Могилевська зізналась, чому у неї в 48 років досі немає дитини: всі ці роки не хотіла бути мамою

Відома українська співачка Наталія Могилевська у новому інтерв'ю для Олексія Суханова розповіла про те, чому у своїй 48 років у неї досі немає дітей

Наталія Могилевська, відома українська співачка та актриса, у нещодавньому інтерв’ю для Олексія Суханова розповіла про своє ставлення до материнства та створення сім’ї. Знаменитість зізналась, чому у 48 років вона й досі залишається незаміжньою та не має дітей. Виявляється, річ у тім, що раніше артистка не зустрічала чоловіка, з яким була б готова до створення справжньої міцної родини.

Знаменитість відверто розповіла, що протягом свого дорослого життя вона не зустріла того самого обранця, в якому була б впевнена на всі сто відсотків. За зізнанням артистки, вона завжди притримувала думки, що сім’я починається з чоловіка та жінки, тому довгі роки залишалась у пошуках свого коханого, який би і став батьком її дітей.

Наталія Могилевська розповіла, чому у неї досі немає дітей та чоловіка

За словами відомої української співачки, останній рік свого життя вона почала замислюватись про те, аби стати мамою. Річ у тім, що зараз знаменитість перебуває у стосунках із чоловіком, який, за її власним зізнанням, став для неї підтримкою та опорою у найважчі часи. Втім, до цього співачка не була готова морально до нового статусу.

Наталія Могилевська зізналась, що після того, як вони почали будувати стосунки, вона чи не вперше в житті замислилась, що готова стати мамою. Співачка зазначила, що впевнена у чоловікові, який знаходиться поруч із нею, та хоче народити для нього малюка.

Наталія Могилевська розповіла про своє ставлення до дітей і материнства

Крім того, додала у новому інтерв’ю для Олексія Суханова знаменитість, вона не впевнена, коли саме це станеться. Наталія Могилевська зізналась, що вони з коханим нічого не планують, але її вагітність може статись несподівано. Артистка зазначила, що дуже хоче стати мамою, але натякнула, що її стан навряд чи буде запланованим.