Білик – ніжна, а Кароль – дуже жіночна: Наталія Могилевська розповіла, що насправді думає про колег по цеху

Наталія Могилевська стала гостею програми "Говорить Суханов" і дала щире та відверте інтерв'ю. Співачка поділилася з ведучим Олексієм Сухановим і глядачами подробицями власного життя, характеру, а також розповіла, що думає про деяких зі своїх колег по цеху.

Під час інтерв’ю для Ютуб-каналу Олексія Суханова співачка розповіла, зокрема, про власну виставу “Доньки”, у якій висвітлила багато наболілих моментів зі свого життя. Частиною вистави є монолог декотрої сусідки. Суханов поцікавився, чи це якась конкретна людина, і Наталія відповіла, що це радше збірний образ такої собі пліткарки, яка вважає за потрібне втручатися у чуже життя.

Олексій поставив запитання артистці, а чи вважає вона сама себе пліткаркою.

“Твоя сусідка – пліткарка. А ти – пліткарка?”

На це Могилевська зі сміхом відповіла:

“Я занадто… давай не буду казати “самозакохана” – акцентована на собі, своїх задачах по життю, що я не те, що не пліткарка – я не буду зараз казати, що я така тут людина гарна – в мене просто взагалі на думку таке не спадає”

Суханов поцікавився, невже співачка жодного разу навіть не обговорювала своїх колег по цеху, так би мовити, за спинами. На що вона дала відповідь:

“Ну от просто не цікаво. Крім того, я із великим сумом і підтримкою ставлюся до всіх, хто обрав цю складну професію. Я розумію, через що ці люди проходять, тому в мене є така величезна повага”

Продовжуючи, Наталія розповіла, що під час медитації, яку артистка практикує, вона досягала стану крайньої прихильності до всього свого оточення.

“Я розуміла: “Боже мій, які всі прекрасні, красиві, які різноманітні: Ірочка Білик така ніжна, Тіна Кароль – в неї стільки жіночності, вона така в тому красива… Яка сильна і водночас тонка Юля Саніна… Вони прекрасні – як цього можна не помічати?”

– поділилася співачка своїми думками під час медитації.

“Надихаю настільки, наскільки це можливо”

Наталя Могилевська щиро відповіла на поставлені запитання під час інтерв'ю Олексію Суханову
Наталя Могилевська щиро відповіла на поставлені запитання під час інтерв’ю Олексію Суханову

Наталія Могилевська розповіла, з якою метою створила моновиставу “Доньки”, прем’єра якої відбулася 31 липня цього року в драмтеатрі імені Лесі Українки в Києві.

“Мені здається, що люди сьогодні дуже зневірені і декого наздогнала депресія… І власним прикладом, власним шляхом, боротьбою зі страхами, з тим самим, що відбувається з кожною жінкою сьогодні в Україні – я просто допомагаю продовжувати вірити, любити, надихаю настільки, наскільки це можливо. Тому що я сама намагаюся не втрачати любов, продовжувати життя, і надихати – в тому числі і хлопців на фронті – своєю величезною вірою”

Популярне

Схожі статті

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.