З’явилося багато психологічних проблем: Даша Астаф’єва зізналася, чи шкодує, що не стала учасницею ВІА Гри

Екс-"НікітА" Даша Астаф'єва розповіла в нещодавньому інтерв'ю журналістці Славі Дьоміну, що їй пропонували участь в іншому зірковому жіночому колективі - "ВІА Гра". Зіркова красуня зізналася, чи жалкувала вона, що так і не взяла участь в команді.

Даша Астаф’єва, знаменита українська модель і співачка, з початку повномасштабного вторгнення відкрилася для багатьох українців не лише як талановита артистка та красива жінка, а як небайдужа людина та справжня патріотка. Так, кадри з Дашею із прибраним волоссям, в рукавичках та фартусі, за приготуванням їжі для тероборони захопили всю країну.

Однак багатьох шанувальників цікавлять подробиці співочого минулого Дар’ї, і популярний ведучий, шоумен та блогер Слава Дьомін допоміг своїм глядачам знайти відповідь на ці питання.

Зокрема, ведучий уточнив у Даші, чи їй пропонували участь у популярному жіночому гурті “ВІА Гра”. На це співачка відповіла ствердно, однак додала:

“Дуже давно”

У відповідь на це Слава згадав, що практично одразу після цього утворився гурт “NikitA”, учасницею якого стала і Даша. Після цього він поцікавився, чи ніколи протягом своєї кар’єри Даша не шкодувала, що не прийняла пропозицію про участь у “ВІА Грі”.

“Були моменти, коли дійсно дівчата з “ВІА Гри” були крутими – здавалося тоді”

Дар’я продовжила, що зараз, маючи вагомий досвід роботи у шоу-бізнесі, вона вважає, що дуже важко бути учасницею жіночого зіркового колективу.

“Я не побажаю жодній творчій людині бути частиною жіночого колективу”

Співачка порівняла жіночий колектив із прірвою, в якій виявляються всі людські недоліки. І додала, що особисто її досвід перебування в колективі містив багато негативу.

“Дуже багато проблем моїх психологічних з’явилося після того, як я пропрацювала в жіночому колективі”

Астаф’єва пояснила, що їй ніколи не хотілося бути суперницею та конкуренткою для співучасниць колективу.

Ледь не стала віагрянкою, але “Mamamusic” перетягли до себе

Даша Астаф’єва не вперше поділилася історією, як ледь не стала учасницею гурту “ВІА Гра”. В інтерв’ю для журналу “Караван історій” в 2016 році співачка вже розповідала, що тоді сумнівалася, який із двох колективів обрати – вже прославлену “ВІА Гру” чи “NikitA”, що лише створювалася.

Однак, за словами Даші, її переконала пересторога менеджера продюсерської компанії “Mamamusic”, що в колективі Костянтина Меладзе вона буде буквально доношувати чужі речі. Тоді Астаф’єва і вирішила не чіплятися за зірковий імідж “ВІА Гри”, а стати частиною нового колективу.

Продюсерська компанія “Mamamusic”, засновником і керівником якої є Юрій Нікітін, має відношення не лише до створення та підтримки гурту “NikitA”, а й до співпраці з такими артистами і гуртами, як “НеАнгели”, “Скрябін”, “KAZKA”, Вєрка Сердючка, а також Ірина Білик, екс-дружина Нікітіна і Ольга Горбачова, його нинішня жінка.

Керівник продюсерського центру Mamamusic Юрій Нікітін став засновником гурту NikitA
Керівник продюсерського центру Mamamusic Юрій Нікітін став засновником гурту NikitA

Популярне

Схожі статті

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.

Слава Дьомін зізнався Златі Огнєвіч у почуттях, а зірка вже вагітна від іншого: такого нареченого прогледіла

У світі шоу-бізнесу неабияк часто відбуваються історії кохання, які схожі на сценарії кінофільмів. Однак, іноді навіть найбільш яскраві зірки не захищені від реальних емоцій і складних відносин.

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.