52-річний Юрій Горбунов чесно зізнався, чи спілкується зі своїм кумом Потапом: “Різні погляди на війну”

Відомий український телеведучий розповів про свої стосунки з кумом Олексієм Потапенком. За словами Юрія Горбунова, їхні погляди на багато речей відрізняються

Повномасштабна війна, хоч і стала великим горем для кожного українця, допомогла розставити крапки над “і”. Так, у лихі часи розпалось чимало шлюбів, які здавались вічними. Чимало друзів, які обіцяли одне одному бути поруч до скону, обірвали будь-які зв’язки. Саме тому журналістка Аліна Доротюк поцікавилась у свого гостя Юрія Горбунова, чи продовжує він спілкування зі своїм давнім другом і кумом Олексієм Потапенком.

Юрій Горбунов про стосунки з Потапом

Оскільки сьогодні публіка активно критикує тих, хто зараз або раніше відсиджувався за кордоном, багатьох цікавить позиція Юрія Горбунова щодо свого друга. У новому інтерв’ю для Аліни Доротюк знаменитий ведучий зізнався, що його стосунки з Потапом залишаються непохитними, хоча їхні погляди багато в чому сильно відрізняються.

Юрій Горбунов розповів про своє спілкування з Олексієм Потапенком у часи великої війни
Юрій Горбунов розповів про своє спілкування з Олексієм Потапенком у часи великої війни

За словами Юрія Горбунова, він продовжує спілкуватись та тепло відгукуватись про свого кума Потапа. Знаменитість зізнався, що він та його дружина Катерина Осадча ні разу не пошкодували про те, що обрали хрещеним батьком для своєї дитини саме українського музиканта та продюсера Потапенка. Ба більше, Горбунов із родиною часто навідується до Насті Каменських і Потапа, адже вони сусіди.

“У нас можуть бути різні погляди на події, на війну, на довоєнні історії, але ми друзі, сусіди. Олексій не дарма став нашим кумом”, – зізнався відомий український ведучий і додав, що він неабияк радий, що його сина Івана хрестив саме друг Потап.

Юрій Горбунов розповів про своє спілкування з Олексієм Потапенком у часи великої війни
Юрій Горбунов розповів про своє спілкування з Олексієм Потапенком у часи великої війни

Вирішив Горбунов висловитись і про те, як ставиться до такого довгого перебування Потапа за межами країни. За словами шоумена, якби його війна заскочила за кордоном, він би повернувся в Україну набагато швидше за свого кума. Втім, додав ведучий, він не має права та бажання когось судити.

Популярне

Схожі статті

Якщо ви шукаєте варіант простої вечері, то вам сюди: картопляний пиріг із сиром — навіть руки не забрудните

Не гайте часу і приготуйте цей смачний картопляний пиріг з сиром для вашої наступної вечері, тому що це просто ідеальний варіант сімейного застілля.

Тіна Кароль розповіла про бажання співати у музичному гурті: невже поп-діва перериває сольну кар’єру?

Завдяки своїй сольній кар'єрі Тіна Кароль стала іконою української сцени. Проте, не всі знають, що за її успіхом стоїть велика мрія – співати у жіночому ансамблі.

Вже місяць, як підсіла на цю смакоту: шоколадний торт готую без борошна — ніжний і такий, що сам тане в роті

Відчуйте справжню розкіш смаку з шоколадним тортом без борошна — це ніжне чудо, яке буквально тане в роті. Така випічка — справжнє диво для шанувальників шоколаду та смачних десертів.