“Оль, ти себе бачила?”: 32-річна Ольга Харлан розповіла про реакцію коханого на її бажання створити родину

Відома українська спортсменка Ольга Харлан, яка є однією з найсильніших фехтувальниць світу, розповіла про стосунки з італійцем та плани на створення сім'ї.

Ольга Харлан – українська фехтувальниця на шаблях. Народилася в Миколаєві у 1990 році, з дитинства займається спортом. В інтерв’ю телеведучій Маші Єфросиніній спортсменка поділилась деталями зі свого особистого життя. Ольга перебуває у стосунках з італійським фехтувальником Луїджі Самеле.

Пара вперше познайомилась ще в юності – коли ій було 15 років, а йому 17. Хімії на той момент не трапилося. Вже пізніше, формально будучи одруженою за Дмитром Бойком, однак фактично вже розійшовшись з ним, Ольга закрутила роман з Луїджі. Це сталося у 2018 році.

Почали зустрічатися чисто випадково. Я поїхала на змагання, в мене була операція на плечі, я просто поїхала подивитися, бо сумувала за фехтуванням. Вони в лобі сиділи собі після змагань, я підсіла зі своєю подругою, ми спілкувалися і нічого – до побачення. Потім почалися переписки. Наступного ранку я прокинулася і подумала про нього, щось цікаво, щось зачепило. Потім ми просто переписувались раз в місяць мабуть що, тому що у мене були стосунки, які ламалися. Тобто вони вже поламались, мені треба було якось з цим жити, якось розібратись з цим і він це також розумів. Потім, коли я вже зрозуміла, що остаточно ні, я дала якось для себе зелене світло, що я можу з кимось спілкуватися і от в 2018 році ми почали вже неофіційно зустрічатися, ми це не афішували

32-річна Ольга Харлан розповіла про реакцію коханого на її бажання створити родину
32-річна Ольга Харлан розповіла про реакцію коханого на її бажання створити родину

Стосунки пари були нелегкими, адже вони жили в різних країнах – Ольга в Україні, Луїджі в Італії, тому бачились закохані рідко – тиждень разом, місяць порізно. Одного разу вони вирішили спробувати пожити разом довше, щоб зрозуміти, чи хочуть вони боротися за ці стосунки. Цей досвід допоміг парі прийняти рішення, що вони дійсно готові і хочуть бути разом, не дивлячись ні на що.

Харлан в інтерв’ю зізналася, що впевнена в бажанні коханого створити разом з нею сім’ю і чекає на пропозицію руки та серця, але розуміє, що для нього йому потрібен час, тому не квапить його:

Я знаю, що це буде, я не знаю тільки коли. Ми це зробимо, ми одружимося, я знаю, що у нас буде дитина. Тобто ми вже все знаємо, тільки нам потрібен час, тому що зараз олімпіада в нього і в мене, ще один рік

32-річна Ольга Харлан розповіла про реакцію коханого на її бажання створити родину
32-річна Ольга Харлан розповіла про реакцію коханого на її бажання створити родину

Ольга розповіла, що вже була готова створювати родину, однак коли отримала ліцензію на участь в олімпіаді цього року, сказала:

Ну окей, тоді ще рік треба почекати

Коханий спортсменки, як вона вважає, не поспішає робити цей крок, тому що бачить, як Олі зараз важко морально – крім війни, вона пережила втрату бабусі і дідуся в 2023 році. Для неї особисто це дуже важкий період, тому такі серйозні кроки зараз не зовсім на часі:

Він мені навіть казав: “Оль, ну куди, ти себе бачила?”. Просто в нас навіть були з ним сварки, ми з ним сильно сварилися через те, що я дуже сильно в новинах, дуже сильно в це входжу, в цю ситуацію. Ну куди зараз весілля, дитина

, – розповіла Ольга.

32-річна Ольга Харлан розповіла про реакцію коханого на її бажання створити родину
32-річна Ольга Харлан розповіла про реакцію коханого на її бажання створити родину

Популярне

Схожі статті

Іван Попович звернув увагу на дивну поведінку Миколи Гнатюка давно: виконавець “Барабана” подався у монахи

Микола Гнатюк час від часу говорив у інтерв'ю, що після 60 років збирається стати ближчим до Бога. Так і трапилося. Перші дзвіночки були помітні ще задовго до цієї дати.

На сніданок чи вечерю смажу капустяні млинці: мороки небагато, натомість чоловік та діти ситі й вдоволені

Приготувати ситну вечерю можна без будь-яких серйозних зусиль. Капустяні млинці виходять смачними й ситними, тож можна їх використовувати як повноцінну страву на сніданок чи вечерю.

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.