“Я невибагливий”: Тарас Тополя розповів, скільки витрачає на життя на місяць: “2 тисячі тільки ОСББ”

Відомий український співак Тарас Тополя в новому інтерв'ю розповів про свої витрати на життя. Як виявилось, фронтмен гурту "Антитіла" живе досить скромно по мірках знаменитостей.

Зараз Тарас Тополя живе в Києві сам без дружини і дітей. Alyosha після початку великої війни виїхала з дітьми в США до родичів чоловіка. Їй там зараз витрачатись майже не потрібно, хоча вона і там заробляє.

Тарас Тополя розповів, скільки витрачає на життя на місяць
Тарас Тополя розповів, скільки витрачає на життя на місяць

А Тарас в інтерв’ю Славі Дьоміну розповів про свій бюджет, більшу частину забирають витрати на бензин та комуналку:

До прикладу, щоб ти розумів, наскільки я невибагливий, аскетичний. Сьогодні мої витрати були – це я заправив пів баку бензину і купив собі два рази каву. І це на сьогодні все. Я повернусь назад додому, як правило, я їду до батька, де Оля, дружина батька, прекрасно готує і мені також нічого не треба купувати. Якщо я навіть їду додому, зараз конкретно у мене в холодильнику половина такого великого осетинського пирога з м’ясом, подарований Миколою Георгієвичем Баграєвим, от я його буду їсти. Далі якщо брати по одягу, в мене 90% мого гардеробу – це одяг, який мені потрібно або для якихось заходів в рамках моєї громадської діяльності, або на сцену. Якщо брати по життю, мені достатньо спортивних штанів, шортів і футболки. Ну чесно, якби не на камери, якби десь не ходити, я б міняв дві футболки, двоє шортів, мені цього достатньо. Брендові речі звичайно є, ну це на вихід

, – поділився Тополя.

Тарас Тополя розповів, скільки витрачає на життя на місяць
Тарас Тополя розповів, скільки витрачає на життя на місяць

Суттєвою статтею витрат у бюджеті співака є не їжа, яка доволі відчутно подорожчала, а комунальні послуги:

Продукти без випендрьожу. Враховуючи те, що комуналка зараз… До речі, мені вчора прийшла, треба заплатити, забув. Зараз без опалення десь виходить в мене 4 тисячі, ну у нас під 2 тисячі тільки ОСББ забирає, в нас будинок з охороною, треба платити, ну і гарне ОСББ, гарний будинок. А так інше – електроенергія, ще щось, бойлери гріють

, – розповів Тарас.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.