“Подумай, як ти витрачаєш гроші”: Тарас Тополя поділився, як він та його дружина Alyosha ділять фінанси

Фронтмен гурту "Антитіла" дав інтерв'ю на Ютуб-каналі Слави Дьоміна. Протягом нього Тарас зізнався, що в стосунках вони з дружиною додержуються гендерної рівності та мають спільний бюджет.

Соліст популярного українського гурту “Антитіла” Тарас Тополя дав інтерв’ю на каналі ведучого Слави Дьоміна. Співак, який півроку прослужив парамедиком у війську і зараз перебуває в резерві, поділився деякими цікавими аспектами свого життя – зокрема, розповів про особливості відносин зі своєю дружиною, відомою співачкою Alyosha. Подружжя має трьох дітей, однак зараз вони перебувають з матір’ю поза межами України – тож пара перебуває у відносинах на відстані.

Під час інтерв’ю Слава Дьомін завів мову про те, що Олена (справжнє ім’я співачки) перша зізналася Тарасу в коханні. Співак підтвердив цю інформацію, а на питання ведучого, як він ставиться до того, що дівчина першою зізнається в почуттях, відповів:

“Ми пропагуємо рівноправ’я у стосунках”

Розвиваючи тему гендерної рівності та взаємної відповідальності, співрозмовники заговорили про сімейний бюджет.

“У нас спільна шухлядка – була і є до сих пір”

Слава поцікавився, як би Тополя відреагував, якби Олена почала заробляти більше грошей, ніж він.

“Я до цього так рівно ставлюся. І так само я їй не скажу: “Ти заробляєш менше, подумай, куди ти витрачаєш гроші””

Співак сказав, що зі спільного бюджету кожен бере стільки грошей, скільки потрібно – звісно, в рамках розумного.

“Звичайно, є якісь речі, які ми обговорюємо, якісь покупки серйозні. А так – загалом ніколи ні в чому… Як кажуть – спільна шухлядка. І ти туди лізеш, і ніхто не питає – що, де, куди, як. У нас це все так. Ну якщо раптом нема грошей – окей, доклали”

Довга розлука

Із початком повномасштабного російського вторгнення Alyosha з дітьми перебуває в США
Із початком повномасштабного російського вторгнення Alyosha з дітьми перебуває в США

Як було згадано вище, від самого початку повномасштабного вторгнення Олена Тополя разом із трьома дітьми подружжя – Романом, Марком та Марією – виїхала за кордон. Нині співачка перебуває у США.

Однак, за словами Тараса із того ж інтерв’ю Славі Дьоміну, родина повернеться до України вже 30 серпня – через необхідність дітям навчатися і труднощі в поєднанні офлайн навчання в Америці та виконання завдань від закладів в Україні.

Тим часом гурт “Антитіла” планує тур Північною Америкою, який почнеться наприкінці вересня цього року.

Популярне

Схожі статті

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.

Беру 1 яйце і куряче філе: м’ясні оладки на сніданок чи вечерю, від яких буде в захваті кожен чоловік

Пропонуємо рецепт м'ясних оладок, які наситять енергією на увесь день! Про необхідні продукти та покроковий рецепт – читайте в нашому матеріалі.