“Його настановами досі користуюся”: Олена Шоптенко пригадала танцювальну співпрацю з Володимиром Зеленським

Хореограф Олена Шоптенко неодноразово брала участь в танцювальних шоу на телебаченні. Під час інтерв'ю вона розповіла ведучому Тімуру Мірошниченку про свої враження від співпраці з чинним Президентом України, а тоді - з партнером по танцях Володимиром Зеленським.

Відома танцівниця та хореограф Олена Шоптенко стала гостею програми “ЖВЛ” (Життя Відомих Людей). Ведучий Тімур Мірошниченко поцікавився нинішнім життям чемпіонки України та світу, яка свого часу взяла участь в різноманітних телевізійних шоу.

Зокрема, співрозмовники пригадали участь Олени в шоу “Танці з зірками” 2006 року. Саме це шоу є знаковим тому, що тоді танцівниця здобула гучну перемогу, і не аби з ким, а з на той момент знаменитим коміком, актором, режисером та шоуменом, а нині – Президентом України Володимиром Зеленським.

Тімур поцікавився:

“Ти якось в інтерв’ю казала, що багатьох продюсерів цікавить цей такий бонус, важливий момент, що це та дівчина, той хореограф, та танцівниця, яка танцювала з Зеленським, так?”

Олена підтверджує:

“Звісно, це частина моєї історії, я пишаюся тим часом. Це в принципі проект, який створив мене як хореографа. Так зараз дивно готовити: “Наша співпраця з Володимиром Зеленським” – вона дала дуже потужний поштовх просто навіть в моїй кар’єрі як спеціаліста. Тому що деякими його настановами я досі користуюся під час постанови, під час своєї роботи”

Мірошниченко висловив здивування тим, що саме Володимир давав настанови Олені, досвідченій танцівниці.

Олена пояснила, що тоді через юний вік (їй не було навіть 20-ти) багато порад з приводу драматургії та інших аспектів були для неї дуже цінними.

Але Шоптенко додала, що не вважає доречним обговорювати Зеленського як танцівника – лише як особистість.

“Людина, яка, як гора, стоїть за своїх”

поділилася вона спогадами про свої тодішні враження від нього.

“Танці” закінчилися

Крім першого сезону шоу “Танців з зірками”, в якому і перемогли Олена Шоптенко з Володимиром Зеленським, танцівниця брала участь і в третьому, четвертому, шостому та сьомому сезонах – її партнерами були Макс Неліпа, Ахтем Сеітаблаєв, Олексій Яровенко та Олег Винник відповідно.

Олена Шоптенко з Олегом Винником в 7 сезоні Танців з зірками
Олена Шоптенко брала участь з Олегом Винником в 7 сезоні Танців з зірками

Однак з останнім партнером їх спіткала прикра невдача – під час участі в шоу пара захворіла на Covid-19 і не змогла продовжувати виступати. Через відсутність на шоу 2 рази поспіль їх дискваліфікували. Тоді Олена вирішила, що це була її остання участь в “Танцях”.

Популярне

Схожі статті

Слава Дьомін зізнався Златі Огнєвіч у почуттях, а зірка вже вагітна від іншого: такого нареченого прогледіла

У світі шоу-бізнесу неабияк часто відбуваються історії кохання, які схожі на сценарії кінофільмів. Однак, іноді навіть найбільш яскраві зірки не захищені від реальних емоцій і складних відносин.

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.

Сирна запіканка за кілька хвилин: найкращий сніданок дітям й дорослим. Не втомлююсь готувати своїм їдокам

Бажаємо, щоб кожен ваш ранок був добрим і тому сьогодні ми хочемо поділитися з вами рецептом, який стане справжньою порадою в цьому для всієї вашої родини.