Ексдружина Потапа Ірина Горова розповіла про перший мільйон доларів і найдорожчу покупку: “Я заробила”

Відома українська продюсерка та ексдружина репера Потапа Ірина Горова дала велике інтерв'ю, в якому розповіла про свій бізнес і відповіла, скільки заробляє, та коли отримала свій перший мільйон доларів.

Ірина Горова – українська продюсерка, співзасновниця продюсерського центру Mozgi Entertainment та одна з найуспішніших бізнесвумен України.

Нещодавно Ірина Горова дала велике інтерв’ю “Forbes Ukraine”, де розповіла про свій бізнес, про те, як заробляють українські зірки і як змінилася ситуація в шоу-бізнесі після початку повномасштабної війни в Україні.

Крім того, Ірина Горова чесно відповіла, чи вже заробила вона свій мільйон доларів. Так, бізнесвумен зізналася, що мільйон заробила і не один.

Звичайно заробила. Перший [мільйон доларів – ред.] був в 2013 році десь. Я не пам’ятаю, як це було. Не було шампанського і всього іншого

, – розповіла Горова.

Ексдружина Потапа Ірина Горова розповіла про перший мільйон доларів і найдорожчу покупку
Ексдружина Потапа Ірина Горова розповіла про перший мільйон доларів і найдорожчу покупку

Також продюсерка розсекретила свою найдорожчу покупку. Так, Ірина зізналася, що найбільше грошей вклала у будівництво власного будинку.

Горова не приховує, зараз її заробіток не дуже великий і вона наразі більше вкладає у бізнес. А от на життя їй вистачає 2-3 тисячі доларів на місяць.

Якщо чесно, зараз я витрачаю тисячі 2-3 доларів, бо нікуди ходити, нічого купувати, тому це навіть непогано. А коли була за кордоном, то здається взагалі, якщо 1000 доларів було, то це ого.

Нагадаємо, Ірина Горова відома ще й тим, що являється колишньою дружиною українського репера Потапа. Вони були у шлюбі з 1999 року по 2014-й. Розійшлося подружжя спокійно і без скандалів. Та вже пізніше стало відомо, що Потап покинув Горову заради Насті Каменських, яка в подальшому стала його другою дружиною.

Потап і Горова відпочили біля води
Ексдружина Потапа Ірина Горова розповіла про перший мільйон доларів і найдорожчу покупку

Незважаючи на зраду Потапа, Горова продовжила вести з ним бізнес, адже продюсерський центр вони відкривали разом. Та у 2022 році Ірина Горова повідомила, що продюсерський центр MOZGI Entertainment вичерпав себе і вона створює новий лейбл Pomitni. До цього бізнесу Потап тепер не має жодного відношення.

Популярне

Схожі статті

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.

Беру 1 яйце і куряче філе: м’ясні оладки на сніданок чи вечерю, від яких буде в захваті кожен чоловік

Пропонуємо рецепт м'ясних оладок, які наситять енергією на увесь день! Про необхідні продукти та покроковий рецепт – читайте в нашому матеріалі.

Диво-закуска на святковий стіл: рецепт соковитих м’ясних пальчиків з сиром – гості будуть у захваті

М'ясні пальчики з сиром – дуже проста, але водночас смачна та цікава гаряча закуска. Її можна готувати як на святковий стіл, так і на кожен день.