Володимир Дантес змусив Дорофєєву нервувати і розповів про весілля з Кацуріною: “Не сильно зблизить нас”

Відомий український співак Володимир Дантес відповів на найцікавіші питання стосовно свого особистого життя. Після розлучення з Дорофєєвою він зустрічається з Дашею Кацуріною, екс-дружиною нового чоловіка Наді.

В 2022 році Володимир Дантес і Надя Дорофєєва оголосили про розлучення, чим сколихнули величезну армію прихильників. Однак музиканти надовго в холостяках не засиділись. Надя вже заміжня за Михайлом Кацуріним, а Вова зустрічається з Дашею Кацуріною.

В інтерв’ю для Люкс ФМ Дантес відповів, що для нього зараз важливіше – кохання чи успіх, адже зараз його зірковий час як співака і співведучого шоу “Пожежа” з Олексієм Дурнєвим:

Я думаю, що кохання, бо коли є кохання, тоді є і успіх

, – зізнався Володимир.

Володимир Дантес змусив Дорофєєву нервувати і розповів про весілля з Кацуріною
Володимир Дантес змусив Дорофєєву нервувати і розповів про весілля з Кацуріною

Найромантичнішого побачення з Дашею Дантес не виділяє, але для нього будь-який час, проведений з коханою, це вже романтика:

Це моменти, коли чи вона приїжджає сюди, чи коли у мене виходить побачити її в Польщі. Це момент, коли на день знімаємо якийсь готель, навіть в Києві це було, і просто день проводимо разом. Коли були блекаути, вони приїжджали і ми знімали “Фермонт” на ніч, просто щоб побути разом, там було світло, вода, тепло, замовити їжу в номер, і це романтично – просто те, що ми разом.

Про весілля з Кацуріною Дантес поки не думає, тому що не хоче гуляти під час війни. Співак не виключає, що в майбутньому вони дійсно одружаться, але зараз їм і так класно разом навіть без шлюбу:

Вона моя кохана людина, людина, з якою я розвиваюся поруч, людина, яку я кохаю і яка мене кохає, незважаючи ні на що. Нам дуже важко в плані того, що ми дуже часто не разом, але ось декілька місяців і будемо постійно вже разом і це найголовніше. Хоча я розумію, що навіть її повернення в Україну не сильно зблизить нас в плані фізично, бо постійно хтось кудись їздить. Даша – це кохана людина, друг і партнерка

Володимир Дантес і Даша Кацуріна показались на свіжому романтичному фото
Володимир Дантес змусив Дорофєєву нервувати і розповів про весілля з Кацуріною

Також Вова розповів, що спільний будинок з Дорофєєвою, який вони придбали у шлюбі, після розлучення продали, і зізнався, що саме розлучення для нього видалось в цілому нелегким.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.