Як Олена Зеленська задала тренди на політичну моду через свої образи: стилістка першої леді все розповіла

Існує думка, що подружжя Зеленських відкрито до сучасного світу і надто демократично ставиться до дрес-коду. Але, щоб не казали, а норм та правил вбрання перших осіб ніхто не скасовував.

Помічницею Олени Зеленської у створенні образу Першої леді країни вже майже 2 роки є засновниця бренду Gunia Project Наталія Каменська, яка нещодавно розповіла у своєму інтерв’ю про свою співпрацю з дружиною Президента та про те, як змінився гардероб її підопічної.

Стосовно своїх відносин з пані Оленою стилістка розповіла, що між ними склалися добрі та відкриті стосунки зі зберіганням субординації:

“У нас немає сварок, є обговорення різних точок зору”

Наталія наголошує, що їй імпонує людяність обох Зеленських.

“Вона відкрита до експериментів”

Стилістка пригадала, що на початку її роботи в Олени був досить маленький гардероб і його хазяйка говорила, що їй не потрібно багато одягу, навпаки вона мріє про смартгардероб, в якому речі правильно поєднувалися б між собою.

Втім, зазначає Каменська, у Зеленської з самого початку був системний підхід до створення гардероба. Вони разом урізноманітнювали стиль та варіації її костюмів. Але сучасні події, починаючи з 24 лютого 2022 року, поставили на паузу цю роботу. “Зараз не до цього”,- заявила дружина Президента і вся діяльність звелася до міксування речей, які вже були у неї.

Робота активізувалась, коли Перша леді мала виступати у Конгресі США. До речі, вона була першою дружиною президента іноземної держави, якій випала така честь. Тому й образ такої особи повинен бути ні абияким. На переконання Наталії, через свої образи пані Олена комунікує з міжнародним світом. До того ж на думку стилістки, перша леді таким чином просуває талановитих українських дизайнерів, тому що віддає перевагу саме українським брендам, таким як  Litkovska, Gasanova, Lake, AMG.

За півтора року гардероб дружини Президента змінився лише на 10 %. Зараз вона віддає перевагу лаконічному стилю без яскравих кольорів. Луки ж для повсякденного життя Зеленська обирає сама без допомоги стилістки.

Олена Зеленська
Олена Зеленська

Популярне

Схожі статті

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.

Сирна запіканка за кілька хвилин: найкращий сніданок дітям й дорослим. Не втомлююсь готувати своїм їдокам

Бажаємо, щоб кожен ваш ранок був добрим і тому сьогодні ми хочемо поділитися з вами рецептом, який стане справжньою порадою в цьому для всієї вашої родини.

Запечена риба під сирно-овочевою шубкою: беру будь-яке філе, бо весь секрет у маринаді. Раджу спробувати!

Спробуйте приготувати соковите філе риби під сирно-овочевою шубкою в духовці так, щоб домашні попросили добавки. Скоріше записуйте цей рецепт!