“Можу сісти і їсти”: Джамала зізналась у своїх шкідливих звичках та розповіла, що допомагає їй з ними боротися

Кожен з нас по-своєму намагається впоратися зі своїми переживаннями, біллю, стресами. Дізнаймось, як з такими проблемами справляється українська співачка Джамала.

Українська співачка кримськотатарського походження, переможниця міжнародного співочого конкурсу Євробачення Джамала нещодавно у своєму інтерв’ю розповіла як при такому напруженому способі життя їй вдається триматися на плаву.

“Я б влаштувала спеціальні тури для сну”

Найскладнішим для себе співачка, яка вважає своєю місією бути голосом українських жінок у міжнародному світі, це — розлука з дітьми Еміром та Селімом. Через напружені тури та волонтерство їй рідко вдається приділити увагу синам. Та ті нечасті спілкування з ними для Джамали водночас стали й фактором антистресу. Джамала каже, що коли в неї накопичуються злість чи образа, а тут приходить рідна дитина та каже, що вона любить свою маму, то співачка починає розуміти, для чого вона все це робить і це наповнює її енергією та наснагою.

А ще Джамала зізналась, що їй рідко вдається  виспатись, роз’їжджаючи по всьому світу, тому вона жартома мріє про спеціальні тури для сну.

Через всі ці негативні фактори за останні півтора року у співачки з’явилися шкідливі звички, про які вона відверто розповідає: перше — це те, що вона іноді стала лаятись, а друге — це таке знайоме нам усім “заїдання стресу”

“Можу сісти й їсти щось – горішки, насіння, хоча стараюся без шкідливої їжі, але буває й таке”

З обома цими “гріхами” вона намагається боротися.

Турбує Джамалу й те, що в неї, за її словами, змінилося відчуття жіночності. В такі важкі часи, які зараз переживає народ, неприпустимо надмірно демонструвати свою сексуальність. 39 річна жінка з сумом констатує, що час невпинно спливає і надолужити втрачене буде складно, тому, вона впевнена, що  саме зараз “варто цінувати кожний момент свого життя”.

Одним зі способів терапії для Джамали є шопінг. І хоча вона не дозволяє собі багато речей, “свідоме споживання” іде їй на користь, як і кожній жінці.

Після перемоги, переконана співачка, саме жінки наведуть лад у країні.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.