Мама попереджала юну Ольгу Сумську, щоб не виходила за Паперного, бо ловелас: та зрадив якраз не Євген

Ольга Сумська в шоу Володимира Остапчука "Мекнув – питайте" вдарилася у спогади. Зокрема, пригадала 4 роки життя, прожитих із Євгеном Паперним, зробивши несподіване зізнання.

Нині актриса довго й щасливо живе у шлюбі з Віталієм Борисюком. А до цього в житті Ольги Сумської був інший чоловік. З Євгеном Паперним актриса прожила в шлюбі 4 роки. Розставалися вони складно, зі скандалами й сварками.

Ольга Сумська та її чоловіки
Ольга Сумська першою зрадила Паперного з Борисюком

Ольга пригадала, що її мама була проти цих стосунків. Ганна Іванівна чудово знала натуру колеги-актора, який полюбляв заглядатися на представниць чарівної статі. Жінка противилася шлюбу доньки з цим донжуаном.

“Доцю, він ловелас. Ти ж знаєш, що він той во?” – казала Сумська-Опанасенко.

Але закохана юна дівчина й слухати нічого не хотіла. Таки зробила по-своєму і вийшла заміж. І лише згодом втямила, що мама мала рацію. Та хто у такому віці дослуховується до мудрих батьківських порад?!

Ольга Сумська з донькою Антоніною від Євгена Паперного

Якщо вірити знаменитості, згодом Паперний розповідав їй, що Оля стала єдиною жінкою, якій він ніколи не зраджував, хоча з іншими поводився не дуже коректно. Звісно, Сумській було приємно слухати подібні зізнання.

У першому шлюбі в Ольги та Євгена народилася донька Антоніна. Дівчина успадкувала професію батьків, ставши актрисою. Нині Паперна мешкає в москві, де співмешкає з актором Володимиром Ягличем, якому подарувала двох дітей. Допоки малеча не підросла, Тоня займалася вихованням дітей, знімаючи кумедні відео з ними. Тепер же, здається, настав час повернутися до роботи. Паперна знімається в серіалі “Холодное блюдо”. Російський чоловік не поспішає робити пропозицію руки й серця своїй коханій.

Та попри народження донечки шлюб Ольги розпався. І виною цьому став не глава родини, а вона сама, оскільки закохалася у Борисюка й зрадила законного чоловіка.

Популярне

Схожі статті

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.

Цей рецепт вартий міжнародної нагороди: фарш з овочами у тонкому тісті роблю в рази швидше ніж пельмені

У світі кулінарних відкриттів іноді з'являються такі рецепти, які вражають своєю простотою та смаковими властивостями настільки, що здається, ніби вони заслуговують на міжнародну нагороду.