Катя Осадча зізналася, що її шлюб з Горбуновим не ідеальний і розповіла про сварки у сім’ї: “Не замовчуємо”

Українська телеведуча Катя Осадча, яка напередодні відсвяткувала свій 40-й день народження, розповіла про труднощі у стосунках з Юрієм Горбуновим. Жінка зізналася, що вони теж не ідеальні.

Катя Осадча і Юрій Горбунов – одна з найвідоміших пар в українському шоу-бізнесі. Їх називають зразковим подружжям, адже вони завжди транслюють любов та взаємоповагу один до одного. Та ідеальних шлюбів не буває і навіть Горбунов з Осадчою інколи мають непорозуміння в сім’ї. Про це Катя Осадча розповіла в інтерв’ю виданню “VIVA!”.

Як відомо, повномасштабна війна в Україні погано вплинула на багато пар, збільшилась кількість розлучень. На зірковий шлюб Горбунова і Осадчої події в Україні теж вплинули негативно. За словами телеведучоЇ, вони з чоловіком іноді впадають в апатію і це негативно відображається на відносинах. Та подружжя не замовчують свої переживання, чи претензії один до одного і все обговорюють.

Ми не ідеальні, я не завжди бачу світло в кінці тунелю. Ми всі іноді впадаємо в апатію, і це, звичайно, відображається в стосунках. Але наша сила в тому, що ми розмовляємо. Сідаємо і розмовляємо: в чому проблема, що не подобається. Ми не замовчуємо проблеми.

, – зізналася Осадча.

Зародження стосунків Катерини Осадчої та Юрія Горбунова
Катя Осадча зізналася, що її шлюб з Горбуновим не ідеальний і розповіла про сварки у сім’ї

Нагадаємо, стосунки Осадчої і Горбунова почалися у 2015 році на знімальному майданчику проєкту “Голос. Діти”. Тоді шоумен знаходився у шлюбі з жінкою на ім’я Людмила, з якою він розлучився після початку стосунків з Осадчою. Саме через це закохані ще 2 роки приховували від публіки свої відносини. Та у 2017 році, коли Осадча вже не могла ховати свій вагітний живіт, зіркова пара розкрила правду про своє кохання. Вони одружилися у лютому 2017-го за 2 тижня до народження сина Івана. Пишного весілля не було. Осадча і Горбунов просто розписалися у місцевому РАЦСі.

У серпні 2021 року у зіркового подружжя народився другий спільний син Данило. Юрій і Катерина зізнаються, що мріють мати ще дітей і сподіваються, що колись стануть батьками ще й для дівчинки.

Популярне

Схожі статті

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.

Цей рецепт вартий міжнародної нагороди: фарш з овочами у тонкому тісті роблю в рази швидше ніж пельмені

У світі кулінарних відкриттів іноді з'являються такі рецепти, які вражають своєю простотою та смаковими властивостями настільки, що здається, ніби вони заслуговують на міжнародну нагороду.

Що спільного між політикою та сценою? Артисти-депутати: Злата Огнєвіч, Святослав Вакарчук, Ада Роговцева

Що об'єднує політику та сцену, окрім загальної сфери суспільного життя? Одним із ключових аспектів є їхній величезний вплив на широкі маси громадян.