Продюсер Клименко розсекретив гонорари Kalush Orchestra після перемоги на Євробаченні: “Найуспішніший проєкт”

Відомий український продюсер Іван Клименко розповів про те, скільки заробляли учасники гурту Kalush Orchestra після своєї перемоги на Євробаченні-2022

Іван Клименко, відомий український продюсер, у нещодавньому інтерв’ю для журналіста Слави Дьоміна розповів про гонорари артистів. Крім того, знаменитість зізнався, скільки після перемоги на Євробаченні-2022 почав заробляти гурт Kalush Orchestra. За словами Клименка, їхні доходи одразу збільшились, проте вони могли б отримувати значно більше.

Клименко розповів, скільки заробляють Kalush Orchestra

Відомий український продюсер Іван Клименко є засновником лейблу ENKO. Крім того, нещодавно знаменитість став зірковим тренером “Голосу країни”. Іван Клименко співпрацює з великою кількістю артистів, серед яких Kalush Orchestra, Alyona Аlyona, Skofka та багато інших. У коментарі для журналіста Клименко зізнався, що найуспішніший проєкт лейблу – Kalush Orchestra.

Іван Клименко розповів про гонорари українських артистів і зізнався, скільки заробляють Kalush Orchestra
Іван Клименко розповів про гонорари українських артистів і зізнався, скільки заробляють Kalush Orchestra

Клименко запевняє, що, якби не повномасштабна війна в Україні, гурт, який здобув перемогу на Євробаченні-2022, заробляв би щонайменше у 5 разів більше.

“Після Євробачення, думаю, більше ніж 50 тисяч доларів прибуток був”, – прокоментував в інтерв’ю для Слави Дьоміна Іван Клименко.

До слова, у новому інтерв’ю для Слави Дьоміна знаменитий продюсер спростував закиди хейтерів про те, що він бажає лише заробляти гроші на артистах. За словами Івана Клименка, більша частина грошей, які лейбл заробляє на своїх підопічних, вони знову інвестують в артистів. Продюсер зазначив, що у його лейбла не було не успішних проєктів, адже кожен з гуртів й артистів активно виступає та співпрацює з брендами.

Іван Клименко розповів, які гонорари отримують учасники Kalush Orchestra після перемоги на Євробаченні
Іван Клименко розповів, які гонорари отримують учасники Kalush Orchestra після перемоги на Євробаченні

Іван Клименко жартома зазначив, що зі сторони може здаватись, ніби лейбл – це так звана машина для заробітку грошей. Хоча насправді, за зізнанням продюсера, 80% зароблених коштів центр повертає артистам.

Популярне

Схожі статті

Нікітюк остаточно викреслила Притулу з серця: через стільки років взялася шукати собі чоловіка самотужки

Світ шоу-бізнесу завжди вражав глядачів дивовижними відносинами та розкішними романтичними історіями. Що не стосунки, то цілковитий сценарій багатосерійного серіалу.

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.