“Колись вони помилились, а взагалі люди хороші”. Вайкуле пояснила, чому не спілкується з колегами із росії

Латвійська співачка зізналася, чому не бажає тримати зв'язок з людьми, які ще кілька років тому були її друзями. Вона пояснила, що умовно поділяє артистів, що залишилися в росії, на два табори.

Знаменита співачка Лайма Вайкуле відома не лише своїм чаруючим низьким голосом, а й небайдужістю та громадською позицією. Артистка є зоозахисницею та вегетаріанкою, що свідчить про її доброту і чуйність до чужих страждань.

Із початком повномасштабної російської агресії проти України Лайма різко засудила дії країни-агресора. Це, хоч і справило приємне враження на українців та цивілізований світ, не стало повною несподіванкою – адже вона критикувала вчинки росії стосовно України і до цього. Так, у 2018 році вона заявила, що не поїде виступати до окупованого Криму ні за які гроші.

Нещодавно Лайма Вайкуле стала гостею програми української ведучої та журналістки Наталії Мосейчук на її Ютуб-каналі. Артистка відповіла на різноманітні питання, серед яких прозвучало одне з тих, що найбільше цікавлять публіку – як вона ставиться до колег із росії. Зокрема, Наталія згадала Валерію, Філіпа Кіркорова та Миколу Баскова, відомих своєю пропутінською позицією. Вайкуле відповіла на запитання так:

“Я думала, що всі люди хороші, що всі думають добре, ну колись вони помилились, а взагалі – люди хороші. А тепер я бачу, що так багато нехороших. Злих. Я дуже сильно розчарована”

 

Продовжуючи, співачка зізналася, що не могла уявити, що колись застане події, які нагадуватимуть 41-й рік.

У відповідь на це Мосейчук запитала, невже ніхто з путіністів, із ким артистку раніше пов’язували дружні й теплі відносини, не зателефонував ї після того, як вона чітко висловила свою підтримку Україні.

Лайма відповіла:

“Ні. Ті люди, які думають так само, як я – з тими ми і спілкуємося. І я не хочу дзвонити нікому [із тих, хто підтримує російську пропаганду]”

Хтось – заручник обставин, а хтось – ласий до наживи

Артистка продовжила, що, цілком можливо, в деяких росіян склалася ситуація, через яку вони не можуть виїхати з країни – наприклад, через батьків або з інших причин. І вона просто не бажає підставити людей, які виявилися заручниками обставин.

” А ті люди, які уже [втрачені для суспільства] – мені з ними немає про що говорити. Я не хочу з ними говорити”

Наталія поцікавилася, чи вважає Лайма, що ці люди всерйоз підтримують політику росії щодо України, чи, можливо, просто прикидаються.

“Є, напевно, деякі, які “помішалися”, але я думаю, що основна маса прикидається. Їм просто важливі гроші – я так думаю”

Популярне

Схожі статті

Нікітюк остаточно викреслила Притулу з серця: через стільки років взялася шукати собі чоловіка самотужки

Світ шоу-бізнесу завжди вражав глядачів дивовижними відносинами та розкішними романтичними історіями. Що не стосунки, то цілковитий сценарій багатосерійного серіалу.

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.