Олексій Арестович пояснив, чому двічі розлучився і залишив двох дітей: “Почали жити різним майбутнім”

Олексій Арестович, якого так люблять слухати багато українців, про особисте життя особливо не розповідає. Вдалося лише дізнатися, чому чоловік двічі розлучився з жінками.

Олексій Арестович через свій довгий язик та дивні заяви поплатився посадою радника Офісу президента. Навіть дивно, що для цієї людини існують якісь табу для розмов. Насправді ж артист і політик практично ніколи не говорить ні про теперішній шлюб, ні про два попередніх.

Старша донька Олексія Арестовича Аеліта

Щоправда, для Аліни Шаманської Олексій зробив виключення й таки пояснив, чому розпалися його невдалі шлюби. На думку відомого чоловіка, люди не можуть бути разом, якщо починають по-різному дивитися на майбутнє.

Олексій Арестович з третьою дружиною

Звісно, у переліку причин неможливості співжиття трапляються і подружні зради, і нестача фінансів, і постійні скандали. Та коли подружжя починає по-різному ставитися до питань виховання дітей, які і є нашим майбутнім, то тут уже непорозуміння проявляються в повну силу.

Олексій Арестович з третьою дружиною та сином Олександром

У першому і другому шлюбі в Арестовича народилося по доньці. Олексій виявився доволі добрим татусем. Він дозволяє дівчаткам усе, тобто практично не виховував зовсім. На думку чоловіка, дитина до 5 років має балуватися скільки завгодно, не маючи ні в чому відмови. А вже після 6-7-річного віку сама втямить, як правильно поводитися.

Звісно, мами дівчаток не могли пристати до подібних принципів виховання, тому й виникали постійні сварки. Олексій втямив, що не варто жити разом, руйнуючи одне одного. І хоч кохав і першу, й другу жінку, зважився на розрив.

Нині чоловік одружений втретє. У них з Анастасією підростає син. Напевно, до виховання хлопчиків у автора психологічних теорій є інші вимоги, тому вони з дружиною разом, відтоді як познайомилися 2014 року.

Популярне

Схожі статті

Спекла пиріг з ревенем і яблучним повидлом: пісочне тісто + цікава начинка. Рецепт із бабусиного записника

Приготуймо неймовірно смачний пиріг із ревенем та яблучним повидлом, який стане фаворитом у вашому арсеналі рецептів. Обов'язково спробуйте!

Народжені 2024 року: Олександр Усик, Лілія Ребрик, Віталій Козловський стали батьками – як виглядають діти

Серед знаменитостей у 2024 році розпочався справжній бебі-бум. Так, батьками нещодавно стали Олександр Усик, Лілія Ребрик, Віталій Козловський. Як виглядають нащадки?

Іван Попович звернув увагу на дивну поведінку Миколи Гнатюка давно: виконавець “Барабана” подався у монахи

Микола Гнатюк час від часу говорив у інтерв'ю, що після 60 років збирається стати ближчим до Бога. Так і трапилося. Перші дзвіночки були помітні ще задовго до цієї дати.