Друг родини Ліхути-Повалій розповів про маму співачки: до літньої жінки навідувалися психіатри

Поет-пісняр Петро Мага співпрацював із багатьма зірками українського шоубізу, то може багато цікавого розповісти. Зокрема, повідав блогеру Ростиславу Калацинському новини з життя Таї Повалій.

Допоки Таїсія Повалій з чоловіком і продюсером Ігорем Ліхутою мешкали в Україні, вони частенько користувалися послугами поета-пісняра Петра Маги, як і Павло Зібров та Ірина Білик. Тексти пісень із репертуару Повалій “Рідна земля” та “Мама-Марія” написані саме Магою.

Таїсія Повалій з мамою

Після того як Повалій стала народною депутаткою від Партії регіонів, її почали нещадно хейтити. Були часи, коли Таїсії не давали можливості проводити концерти в Україні, закидаючи сцену яйцями.

Блогери запевняли, що артистка перебуває в росії, а вона була вдома. Тільки не мала можливості працювати. Тоді Петро Мага навіть намагався стати на захист зірки. Але тепер народний артист України певен:

“Те, що робить Тая зараз, просто на голову не налазить”.

Як вона продалася кремлю, поет не знає. Але розповів, що в Україні Повалій платили небагато і могли здвинути в концерті кудись у середину. Ліхута домовився з Басковим та Міхайловим записати дуети з українкою.

Таїсія Повалій з чоловіком Ігорем Ліхутою

Це підняло рейтинги співачки, і вона стала заробляти в москві на порядок більше, аніж на батьківщині. Тому подружжя й перебралося жити в сусідню країну. За свою зраду й бажання заробляти більше Тая доволі жорстоко поплатилася.

Її мама Ніна Данилівна залишалася в Києві під час початку повномасштабної агресії. Поряд із будинком жінки розірвалася ракета. У бідолахи стався нервовий зрив. Доньці та її чоловіку з превеликими труднощами через білорусь вдалося вивезти жінку до москви.

Там довелося звертатися у психіатричну лікарню за допомогою, оскільки в жінки після пережитого жаху сталися серйозні проблеми з головою. Дивно, що після всього цього Повалій продовжує прославляти росію і навіть співає патріотичні пісні, не звертаючи уваги на те, що росіяни зробили з її батьківщиною та найріднішою людиною.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.