“Специфічні люди”: дружина Тараса Тополі Alyosha розповіла, що думає про Потапа та Івана Дорна

За останні півтора року в українців дещо змінилися цінності. Через це Потап та Іван Дорн втратили шалену популярність. Alyosha спробувала пояснити, чому так сталося.

Дружина Тараса Тополі Alyosha висловила своє ставлення до артистів, з якими їй довелося співпрацювати. Мова про Потапа і Дорна. На думку Олени, артисти, які загубилися останнім часом, вже не зможуть здобути минулу популярність.

Alyosha вважає Івана Дорна специфічною людиною

Та, схоже, їм це навіть не потрібно. В зірки склалося враження, що Потапу все настільки набридло, що він навіть не намагатиметься повернутися на сцену. Івану теж достатньо того, чого він досягнув у житті.

Тополя назвала артистів “дуже специфічними людьми”. З Дорном в Alyosha був лише один спільний виступ, а от Олексія Потапенка вона знає чудово не лише як артиста, але і як людину. Вона обізнана з його характером і ставленням до людей, що працюють в одній команді.

Alyosha чудово знає Потапа як артиста та як людину

Потап повинен постійно щось змінювати. От і тепер артист може залишитися в музиці, але займатиметься якимись іншими напрямками, бо він не може довго віддаватися одній справі.

Іван Дорн доволі оригінальний. Він не схожий ні на кого ані в житті, ані в музиці. Артист має власне відчуття звучання. У нього є своя аудиторія, яка слухатиме артиста за будь-яких обставин. Чоловік робить те, що хоче робити, і його це повністю влаштовує.

Alyosha відновлює співпрацю з Владом Дарвіним

На питання Слави Дьоміна, чи готова Alyosha повернутися до співпраці з чоловіками-вигнанцями, вона зауважила, що нині вже має чотири дуети.

З американським емігрантом українського походження вони зробили кліп англійською мовою. Другий трек записали з італійцем Фабіо. Ця робота італійсько-українською мовою невдовзі буде показана фанам. Третій дует в Тополі вийшов із Гремо. Це білорус, який мешкає в Чикаго і всіляко допомагає Україні. Четвертим музичним обранцем Alyosha став Влад Дарвін, з яким артистка вже записувала пісні разом.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.