33-річний Тарас Цимбалюк порівняв колишні стосунки з нинішніми: “Ми дуже мало розмовляли”

Кохання Тараса Цимбалюка з Тіною Антоненко розвивалося на очах у глядачів шоу "Танці з зірками". І широкому загалу було незрозуміло, чому пара розлучилася всього за рік після весілля.

Актор Тарас Цимбалюк зробив спробу пояснити, що сталося в його стосунках із візажисткою. Ось що він розповів в інтерв’ю Маші Єфросиніній.

Тіна стала другою дружиною актора. Під час виходів на паркет він і освідчення дівчині зробив, і в зал запрошував, щоб подивилася, як вправно танцює коханий. Вони разом брали участь у романтичних та доволі відвертих фотосетах. Нікому й на думку не могло спасти, що подібна ідилія закінчиться всього через рік сумісного життя.

Тарас Цимбалюк із колишньою дружиною Тіною

Цимбалюк пояснив, що надто сильно намагався подобатися Тіні. Вона, своєю чергою, робила те ж саме. Тож коли стали жити разом і відкривати негативні риси характерів одне одного, почалися непорозуміння й сварки.

По ходу обоє мали б обговорювати проблеми, що виникають у стосунках, але вони мовчали. Тож непорозуміння накопичувалися мов снігова купа. Деякі речі можна було вирішити раз і назавжди, а вони їх навпаки “консервували”. З часом ті набували такої форми, що миритися з цим було вже неможливо.

Тарас Цимбалюк зі Світланою Готочкіною

У подружжя виявилися абсолютно різні погляди на побут. Вони більше не могли перебувати поряд. Мали намір взяти паузу і все обдумати, та втямили, що по окремо їм набагато краще. Тоді Тарас одним махом розірвав ці стосунки.

Чоловік, на відміну від колишньої дружини, не довго переживав і швидко утішився в обіймах іншої жінки – Світлани Готочкіної. А от Тіна ще й досі не підібрала собі пару до серця.

З рестораторкою Цимбалюк познайомився в мережі через спільну подругу. Та відзначила актора у себе в Сторіз. Світлана побачила, перейшла в акаунт Тараса і лайкнула кілька фото. Він теж відповів сердечками на її сторінці.

Спочатку обмінювалися повідомленнями, потім вирішили поговорити телефоном. Ця розмова затягнулася на довгі 4 години. Ще через місяць після цього вони домовилися про перше побачення. Відтоді все й закрутилося. Вони й досі живуть окремо, але часто проводять час разом. Обох усе влаштовує.

Популярне

Схожі статті

Беру кокосову стружку та секретний інгредієнт і готую цукерки “Рафаелло” вдома: дійсно райська насолода

Приготувати смачні та ніжні цукерки "Рафаелло" вдома дуже просто. Вам знадобляться всього 2 інгредієнта і 5 хвилин часу. Доклавши мінімум зусиль, вийде справжня смакота.

Спекла пиріг з ревенем і яблучним повидлом: пісочне тісто + цікава начинка. Рецепт із бабусиного записника

Приготуймо неймовірно смачний пиріг із ревенем та яблучним повидлом, який стане фаворитом у вашому арсеналі рецептів. Обов'язково спробуйте!

Народжені 2024 року: Олександр Усик, Лілія Ребрик, Віталій Козловський стали батьками – як виглядають діти

Серед знаменитостей у 2024 році розпочався справжній бебі-бум. Так, батьками нещодавно стали Олександр Усик, Лілія Ребрик, Віталій Козловський. Як виглядають нащадки?