Кінець шаленого кохання: Тарас Цимбалюк поділився з Машею Єфросиніною історією стосунків зі своїми жінками

Після гучних ролей у популярних стрічках молодого українського актора стали вважати секс-символом вітчизняного кінематографа. Відтоді глядацька увага прикута до його особистого життя.

Тарас Цимбалюк створив яскраві образи у кінофільмах “Чорний ворон”, “Останній яничар”, “Кріпосна”, “Спіймати Кайдаша” та інших. Але, окрім його творчості, глядачів, а, особливо, глядачок, завжди цікавить особисте життя, тим більше, що своїми інтерв’ю та фото, що викладає актор на сторінці в інстаграмі, цю цікавість Тарас майстерно вміє розпалювати.

У нещодавньому інтерв’ю, яке він дав Марії Єфросиніній актор розповів про нові стосунки, які склалися в нього після розлучення у червні 2022 року з дружиною Тіною.

Тарас Цимбалюк дає інтерв'ю Марії Єфросиніній
Тарас Цимбалюк дає інтерв’ю Марії Єфросиніній

Треба сказати, що ті, хто слідкував, як складалися стосунки Тараса та Тіни Антоненко, були доволі ошелешені таким поворотом, бо розповіді та відверті фотосесії подружжя говорили про протилежне і раптом коментар від Цимбалюка:

“Ми з Тіночкою більше не разом”

Тарас в інтерв’ю пояснив це тим, що вони з дружиною геть по-іншому дивилися на світ та життя. Настільки по-іншому, що за словами Тараса, вони не мали права завести собі дитину. Ускладнення ж биту під час сумнозвісних подій того року вкрай загострили всі проблеми.

Як зізнався актор, сумував він не довго, бо такий вже в нього характер:

“В мене взагалі не було ніяких пауз між стосункам”,- говорив Тарас.

З новою пасією актор почав зустрічатися через 4 місяці після розлучення.

Наскільки міцними стануть взаємовідносини зі Світланою (так звуть теперішню дівчину Цимбалюка) покаже час. Поки що чимало романтичних фото з новою обраницею також викладається Тарасом і інтернеті.

Єфросиніна запитала у Цимбалюка, як актор може схарактеризувати сам себе та які жінки йому подобаються. На перше питання Тарас відповів, що він “може бути занудою”, “може зникнути на пару днів”. А от стосовно жінок сказав, що йому до вподоби особистості, які мають свою позицію, харизматичні й, навіть, гонористі. “Така як Мотря зі “Спіймати Кайдаша?”,- уточнила Марія. І артист підтвердив: “Так”. До речі Цимбалюк розповів, що теперішня дівчина Тараса 36 річна рестораторка та бізнесвумен фінансово не залежить від актора.

Популярне

Схожі статті

Пили, їли, розважались: Потап показав, як проводить час в Амстердамі без Каменських і не збирається додому

У своєму профілі в Instagram, Потап поділився світлинами, як він проводить час в Амстердамі. Команда відпочиває на човнах, пʼє вино та гуляє памʼятними місцями. Як реагують українці на такий контент?

Старший син Анатолія Хостікоєва не від Сумської збирає компліменти від всіх жінок України (ФОТО)

Георгій народився у другому шлюбі Анатолія Хостікоєва та Любов Кубюк. Звісно, як мама і тато, став актором. Нині знаменитий чоловік приміряє на себе різні цікаві образи.

Час від часу влаштовую рідним кавказький сніданок: готую справжні хачапурі по-аджарськи з листкового тіста

Майже справжні хачапурі по-аджарськи можна легко приготувати на українській кухні. Для цього знадобиться листкове тісто, а приготувати човник – справа рук техніки.