Оля Цибульська похизувалася, що до неї залицяються священники: “У мене є двоє святих отців”

Таня Лі поцікавилася в Олі Цибульської, чи залицяються до неї дівчата. Відповідь зірки виявилася набагато приголомшливішою. З'ясувалося, що до співачки підкатують 18-річіні юнці та навіть священники.

Оля Цибульська полюбляє шокувати фанів заявами на межі фолу. У нещодавньому інтерв’ю зірка надзвичайно приголомшила публіку, оскільки пригадала, як до неї залицялися священники.

Цибульська зізналася, що після 30 років їй стали часто писати в мережі 18-річні юнаки, сприймаючи адресатку за мілфу. Олі дуже приємно отримувати компліменти від цієї категорії прихильників, хоча іноді вони бувають доволі фривольні.

Оля Цибульська спокусила двох священників

А ще Оля вряди-годи отримує послання від священників. Таких шанувальників у знаменитості двоє. Вони обов’язково вітають співачку з усіма церковними святами, надсилають картинки на релігійну тематику, а ще з квіточками, деревами чи сходом сонця.

Такі повідомлення радують Цибульську, причому отримує вона їх не у Вайбері, де надзвичайно поширена подібна практика, а в Інстаграмі. Блогерка жартома поцікавилася, чи знімають церковнослужителі хрестик перед цим, на що Оля відповіла негативно.

Був час, коли кума Дзідзьо називали батьком сина Олі Цибульської

У студентські роки в Олю закохалася одна дівчина. Вона поводилася доволі агресивно, переслідуючи Цибульську і погрожуючи розправою, якщо та не прийде на побачення. Довелося таки зустрітися й пояснити, що між ними не може бути нічого спільного, оскільки вони одна одній не підходять. На цьому все закінчилося.

Надалі Оля зазнавала залицянь виключно з боку сильної статі. Причому глибоко переконана, що різниця у віці не має бути перепоною до зустрічей. Якщо людям добре разом, вік не має жодного значення.

Розповідати нинішньому коханому, з яким будуєш стосунки, про колишніх небажано, певна знаменитість. Краще створювати нові історії, а минуле кохання саме собою відійде на задній план.

Популярне

Схожі статті

Завжди готую цей салат на Великдень: смачний рецепт, який вже став традиційним на моєму столі. Дуже легкий

Цей ситний, ніжний і соковитий салат стане зіркою вашого Великоднього столу. З простих продуктів та без зайвого клопоту виходить справжня смакота.

Такий десерт не знайдеш навіть у ресторанах: шоколадний пиріг з абрикосами. Секрет в особливому тісті

Усі ми любимо випічку. Без смачного шоколадного десерту не можна уявити затишний сімейний вечір. Сьогодні ми підготували простий рецепт шоколадного пирога з абрикосами, який сподобається кожному.

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.