“Вже і не повернеться”: в кар’єрі повелителя вовчиць Олега Винника в Україні поставлена крапка

Прихильники неординарного голосу Олега Винника останні півтора року перебувають в очікуванні повернення кумира до України та пояснень, чому так довго мовчав. Та схоже, так і не дочекаються.

Не секрет, що з перших днів повномасштабного вторгнення про оспівувача вовчиць не було нічого чути. Пробивалися непевні новини, що артист перебуває у Німеччині, що має серйозні проблеми зі здоров’ям і невдовзі має сам усе пояснити.

Вовчиці сумують за своїм кумиром

Та дні минають, складаючись у тижні, місяці та роки, а від відомого артиста прихильники ані слова підтримки не почули. Навпаки, в Інстаграм-акаунті знаменитого чоловіка зникли усі колишні публікації, окрім двох дивних постів.

В одному з них йдеться про повернення коштів за квитки на концерти Олега Винника, що не відбулися ще у 2021 році. Людям пропонується завітати до каси й забрати гроші. Причому в переліку є навіть тимчасово окуповані міста півдня країни. Виходить, артист зовсім не в темі, що відбувається в його рідній країні.

В Україні Олег Винник здобув шалену популярність

Внести ясність у питання майбутньої кар’єри улюбленця жіноцтва Олега Винника спробував продюсер Денис Путінцев. За його словами, очікувати на повернення співака до України більше не треба.

Мовляв, за кілька років, коли Олег активно гастролював, він заробив настільки багато грошей, що тепер може жити в мирній Європі, приспівуючи. Напевно, відкриє там невеликий бізнес і буде коротати дні в теплі та спокої, на відміну від земляків.

До України Олег Винник здобув славу в Німеччині

Нічого поганого в цьому Путінцев не вбачає. Навпаки, назвав подібне рішення дуже мудрим. Винник не ославився як Потап, що намагався випустити патріотичну пісню, та нарвався на серйозний хейт. Винник же виявився звичайним мовчуном. Не висловлюється з приводу ситуації в країні, то і пред’явити йому українцям нічого.

Повернути колишню славу Олегу вже не вдасться, певен пан Денис. На його нішу претендують кілька виконавців, тож артисту в Україні більше нічого не світить.

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.