“По телевізору не можна розказувати”: Тополя дав довгоочікуване інтерв’ю з ALYOSHA, яка тільки прибула з США

Співачка повернулася до України після тривалого проживання в США разом з дітьми. І враховуючи те, що її з чоловіком Тарасом Тополею скоро знову чекає розлука - пара поспішила дати спільне інтерв'ю.

Відома українська співачка ALYOSHA (ім’я при народженні – Кучер Олена Олександрівна) одружилася із солістом гурту “Антитіла” ще в далекому 2013 році. З тих пір стосунки пари лише міцнішають. Звісно, з початком повномасштабного вторгнення життя Тараса й Олени сильно змінилося. ALYOSHA прийняла рішення поїхати до Сполучених Штатів Америки разом з трьома спільними дітьми подружжя – Романом, Марком та Марією.

Близько місяця назад на каналі українського блогера й ведучого Слави Дьоміна з’явилося інтерв’ю з Тарасом, де він поділився, що вже незабаром його кохана дружина разом з дітьми планує повернутися на територію України. Так і сталося – співачка приїхала із США в Україну цього місяця.

Однак через те, що наприкінці вересня до Штатів поїде вже її чоловік – в рамках американського туру гурту “Антитіла” – то пара часу гаяти не стала. І в ефірі телеканалу СТБ, під час передачі “Неймовірна правда про зірок”, з’явилося перше спільне інтерв’ю подружжя з часу повномасштабного вторгнення. Саме тому це інтерв’ю було таким довгоочікуваним.

ALYOSHA й Тарас Тополя дали спільне інтерв'ю перед початком американського туру гурту Антитіла
ALYOSHA й Тарас Тополя дали спільне інтерв’ю перед початком американського туру гурту Антитіла

Ведуча каналу Мирослава Мандзюк зустрілася спочатку з ALYOSHA, і співачка чесно зізналася, що почала планувати повернення на Батьківщину вже через місяць після приїзду до США. Однак від повернення її відмовляв саме чоловік.

“Кицюнька, ще не час, ще не варто: тут світла нема, опалення нема”

– передала Олена слова Тараса Тополі.

Хоч артистка й розповіла, що на життя зі свекрухою – мамою Тараса, яка теж проживає в Америці – їй було гріх жалітися, однак численні недоліки такого життя – несприйняття країни на душевному рівні, дороговизна житла, садочків, обслуговування транспорту, а найголовніше – життя без чоловіка – усе ж змусили її повернутися до України.

ALYOSHA розповіла журналістці Мирославі Мандзюк, з яких причин вона повернулася в Україну
ALYOSHA розповіла журналістці Мирославі Мандзюк, з яких причин вона повернулася в Україну

В наступній частині передачі ALYOSHA й Мирослава знаходилися в студії, а поруч зі співачкою вже розмістився її чоловік Тарас. Ведуча запитала в нього, як це – жити самому протягом довгого часу і раптом знову опинитися в хаті, повній людей. Тарас поділився, що хоч він і не любить розгардіяш у домі, однак він настільки скучив за родиною, що навіть непорядок його лише тішить.

“Я просто зараз кайфую від цього всього”

– зізнається співак.

Тарас Тополя і його дружина ALYOSHA дали перше спільне інтерв'ю за тривалий час
Тарас Тополя і його дружина ALYOSHA дали перше спільне інтерв’ю за тривалий час

Наскільки добре знають один одного ALYOSHA й Тарас

Крім розповіді про відчуття від тривалої розлуки та довгоочікуваного повернення, пара взяла участь у цікавій грі. Тарасу й Олені були запропоновані питання про характер чи вподобання половинки, і вони повинні були дати на них правильну відповідь. В цьому раунді подружжя продемонструвало приблизно рівні результати.

Тарас Тополя й ALYOSHA розповіли про цікаві подробиці свого сімейного життя
Тарас Тополя й ALYOSHA розповіли про цікаві подробиці свого сімейного життя

Після цього їм було завдано спільні питання. На запитання, хто в подружжі зазвичай перший мириться, ALYOSHA рішуче відповіла, що вона. Однак з усмішкою додала:

“Бо я частіше винна”

А Тарас також пожартував:

“Це такий спорт: посваритись – потім [піти] на примирення”

А на питання, як же вони миряться, співак відповів, лукаво переглядаючись із дружиною:

“Те, як ми миримось – про це по телевізору не можна розказувати”

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.