Чоловік Alyosha Тарас Тополя зробив заяву про зраду дружині після її повернення з США: “Ти прекрасно знаєш”

Відомий український артист Тарас Тополя у новому інтерв'ю для телеканалу СТБ розповів про подружні зради у стосунках із дружиною Оленою, яка довгий час жила за кордоном

Тарас та Олена Тополя – одна з найвідоміших зіркових пар в українському шоубізнесі. Знаменитості вже давно перебувають у шлюбі, а, крім гармонійних стосунків, також мають трьох спільних дітей, який оточують любов’ю та турботою. У зірковій сім’ї все завжди було чудово, проте ідилію зруйнував початок повномасштабної війни.

Тоді Олена Тополя разом із дітьми тимчасово переїхала жити до США. Там знаменита артистка облаштувала побут для своєї родини, але, зізнається у новому інтерв’ю для телеканалу СТБ, з першого місяця життя за кордоном вона мріяла повернутись на Батьківщину. Лише нещодавно знаменитість нарешті прибула до України, але період розлуки з чоловіком виявився складним.

Олена Тополя зізналась, що ревнувала свого чоловіка, поки була за кордоном
Олена Тополя зізналась, що ревнувала свого чоловіка, поки була за кордоном

У коментарі для журналістів знаменитість зізналась, що у їхніх з Тарасом Тополею стосунках були присутні ревнощі з її боку. За словами Олени Тополі, хоч їй і було неприємно про це думати, вона усвідомлювала, що чоловікові, який постійно жив поруч зі своєю родиною, може не вистачати тепла після їхнього від’їзду. Зірка боялась, що знайдеться людина, яка може дати її чоловікові те тепло, якого йому не вистачає.

Втім, заспокоїв свою кохану Тарас Тополя, зраджувати – зовсім не у його інтересах.

“Я колись прийняв рішення, чоловіче, що це – моя кохана та супутниця на життя моє. Я дав слово, у нас троє дітей. Ти прекрасно знаєш, – звернувся Тополя до дружини, – якщо… [я тобі зраджу], я одразу скажу”, – зізнався у новому інтерв’ю відомий український артист.

Тарас Тополя висловився про стосунки з дружиною та зізнався, як ставиться до зради у шлюбі
Тарас Тополя висловився про стосунки з дружиною та зізнався, як ставиться до зради у шлюбі

Крім того, додав відомий український артист, на його думку, чоловік здатен знайти коханку, навіть якщо його дружина поруч. Все залежить не від відстані чи обставин, а від того, як людина дивиться на зраду.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.